Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 183, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Съдията от мача Левски-Хамрун остана без- наряд

Съдията от мача Левски-Хамрун остана без- наряд

Съдията от мача Левски-Хамрун остана без- наряд

Съдията Ищван Ковач, допус­нал фатал­ната за Лев­ски грешка преди гола на Хам­рун в 92-ата мин от мача на “Герена“, не получи наряд за плейофите за влизане в Шам­пион­с­ката лига през нас­тоящата сед­мица, макар пред­варително да бе считан за сигурен главен арбитър на една от пър­вите битки за попадане в групите на най-комерсиалния тур­нир, съобщи „Гонг.бг“.

Ковач е тряб­вало да свири един от плейофите за Шам­пион­с­ката лига в сряда, като дори имаше и пред­варителна инфор­мация, че е бил гласен да ръководи Макаби (Хайфа) — Цър­вена звезда. След пос­тъпилата жалба от Лев­ски до УЕФА обаче за двубоя в Израел бе изб­рана испан­ска бригада начело с Кар­лос дел Серо Гранде, който е ръководил мач на Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа срещу италиан­с­кия гранд Интер. На мача Динамо (Киев) — Бен­фика бе наз­начен гер­ман­с­кият рефер Феликс Цвайер. Срещата Карабах — Вик­тория (Пил­зен) бе поверена на Славко Вин­чич.

Както се очак­ваше УЕФА отх­върли искането на Лев­ски за преиг­раването на мача с Хам­рун Спар­танс. От Апелатив­ната комисия изп­ратиха писмо, с което уведомяват “сините“ за решението си. Мал­тийс­кият тим елиминира “сините“ след дузпи в мача помежду им от третия квалификационен кръг на Лигата на кон­ферен­циите. От “Герена“ обаче пред­с­тавиха доказател­с­тво за фак­тическо нарушение на правилата при втория гол на съпер­ника в редов­ното време на двубоя и подадоха жалба с искане двубоят да бъде преиг­ран.

Тогава фут­болист на Хам­рун нав­лезе дъл­боко в половината на Лев­ски преди да е даден сиг­нал за под­новяване на играта от цен­търа, при което пос­ледва атака, при която гос­тите вкараха гол.

България

България отбеляза 114 години от Независимостта

България отбеляза 114 години от Независимостта

Всяко поколение трябва да отстоява независимостта, заяви в обръщение президентът Румен Радев

С тър­жес­т­вени церемонни в цялата страна бе отбел…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Реномираната столична арт галерия “Вежди“ пред­с­тавя изложба живопис и скул­п­тура на Нина Русева и Иван Русев, наречена „Две поколения“.

Дъщеря…

Прочети още:

Loading...

Свят

Владимир Путин обвини Запада в “ядрен шантаж“

Киев получи директни указания да скъса всички споразумения, заяви руският президент

“Срещу нас започна и ядрен шан­таж. Става дума не само за …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...