Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 183, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Саша Илич посочи 6 ключа към успеха срещу “Базел“

Саша Илич посочи 6 ключа към успеха срещу “Базел“

Саша Илич посочи 6 ключа към успеха срещу “Базел“

“Съперникът ни е в криза на резултатите, но не и на играта“, посочи треньорът на “ЦСКА-София“

Шест важни фак­тора могат да донесат победата на “ЦСКА-София“ в днеш­ния първи мач срещу “Базел“ от плейофа за влизане в групите на Лига на кон­ферен­цията, според треньора на бъл­гар­с­кия тим Саша Илич, съобщи „Сега“. Той вярва, че успехът ще дойде с отборна, агресивна, резул­татна, но и умна игра. “Също така имаме нужда от шанс и малко спор­тно щас­тие. Трябва обаче и да сме тър­пеливи, защото това е само първи мач и всичко ще се реши в реванша“, допълни сър­бинът. Двубоят в чет­вър­тък на ст. “Бъл­гар­ска армия“ започва от 20:00 ч. и ще бъде предаван по “Диема спорт“.

Илич предуп­реди, че не трябва да има под­веж­дане по пос­лед­ните мачове на “Базел“. “Изп­равяме се срещу един много голям и силен съпер­ник. Имат 34 фут­болисти, на които трябва да се обърне много сериозно внимание. Очак­ваме тежък мач, но трябва, като отбор, да се изп­равим и да влезем в този мач, тъй като само по този начин може да пос­тиг­нем добър резул­тат. “Базел“ е в криза на резул­татите, не на играта. Пос­лед­ните два мача — срещу “Лугано“ и “Брьон­дби“ те имаха по над 30 удара към врата на съпер­ника“, изтъкна треньорът на “ЦСКА-София“.

Сър­бинът също така предуп­реди, че трябва да се спрат аналозите с победата с 3:1 над “Базел“ през 2020 г., която класира “ЦСКА-София“ в групите на Лига Европа. Първо — защото мачът е бил преди две години, а след това — защото има раз­лични играчи в двата отбора в момента. “Дори всеки месец да играем срещу “Базел“, всеки мач ще бъде раз­личен с предиш­ния, какво остава за две години“, обясни Илич.

Треньорът също така изрази надежда, че агит­ката на “ЦСКА-София“ ще прек­рати бой­кота си и ще се върне на трибуните за мачовете. “Под­к­репата на пуб­ликата ни дава 1020% повече сили. Ще нап­равим всичко въз­можно да ги вър­нем с добра игра и резул­тати“, добави Илич.

България

България отбеляза 114 години от Независимостта

България отбеляза 114 години от Независимостта

Всяко поколение трябва да отстоява независимостта, заяви в обръщение президентът Румен Радев

С тър­жес­т­вени церемонни в цялата страна бе отбел…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Култура

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Баща и дъщеря Иван и Нина Русеви превземат арт галерия “Вежди“

Реномираната столична арт галерия “Вежди“ пред­с­тавя изложба живопис и скул­п­тура на Нина Русева и Иван Русев, наречена „Две поколения“.

Дъщеря…

Прочети още:

Loading...

Свят

Владимир Путин обвини Запада в “ядрен шантаж“

Киев получи директни указания да скъса всички споразумения, заяви руският президент

“Срещу нас започна и ядрен шан­таж. Става дума не само за …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...