Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 62, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Лионел Меси сам поискал да бъде сменен

Лионел Меси сам поискал да бъде сменен

Лионел Меси сам поискал да бъде сменен

Старши треньорът на Пари Сен Жер­мен Крис­тоф Гал­тие заяви, че е заменил Лионел Меси в края на двубоя срещу Бен­фика (1:1) в Шам­пион­с­ката лига, защото аржен­тинецът е дал знак, че иска смяна. Меси бе заменен от Пабло Сарабия в 81-ата минута на срещата в Лисабон. „Почув­с­т­вал е умора. Беше по-добре да влезе някой по-свеж в този момент от мача“, каза нас­тав­никът на гранда от Париж.

Гал­тие критикува сис­темата ВАР за това, че Енцо Фер­нан­дес не е получил чер­вен кар­тон за нарушение срещу Марко Верати, което можело да причини счуп­ване на крака на полузащит­ника на ПСЖ. Фер­нан­дес получи жълт кар­тон за ситуацията в 45-ата минута.„Мисля, че съдията не получи помощ от асис­тен­тите си, що се отнася до ВАР. Мисля, че Марко Верати можеше да остане със счупен крак малко преди почив­ката. Съдията е кон­цен­т­риран върху мача. Това се случи пред него. Той може да нап­рави грешка, но имаме видео-асистент рефер, който би тряб­вало да му каже за нарушението“, комен­тира Гал­тие.

България

Хибридна заплаха

Едно време Плев­нелиев раз­п­равяше, че рус­наците летели над Черно море, за да ни карат да ги прех­ващаме и така да израз­ход­ваме ресурса на изтр…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Дружеството стартира процедурата по отдаване на земеделските си парцели

Над­даването за плодородна земя под наем от „Агрион“ започва от 3 апри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Украйна може да бъде унищожена за година и половина, ако конфликтът не бъде решен, твърди Тръмп

Русия има оръжия, с които да унищожи всеки вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...