Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Станимир Стоилов: Искам да повторим последните мачове с Лудогорец

Станимир Стоилов: Искам да повторим последните мачове с Лудогорец

Станимир Стоилов: Искам да повторим последните мачове с Лудогорец

Левски винаги се чувства домакин, заяви треньорът на „сините“

Нас­тав­никът на Лев­ски Станимир Стоилов говори пред медиите преди днеш­ния мач срещу Лудогорец. “Сините” гос­туват в Раз­г­рад в отложен двубой от Първа лига, който се явява и пос­лед­ния шам­пионатен за тази кален­дарна година. Срещата е от 15 часа и ще бъде ръководена от Станис­лав Тодоров. Преди този мач Лудогорец е втори с 42 точки, а „сините“ са шести с 29. Мъри се надява, че отборът му ще успее да пов­тори играта си от пос­лед­ните няколко мача с “орлите“.

“Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в пос­лед­ните мачове с Лудогорец, да покажем най-доброто, което можем. Изп­равяме се срещу един добре обиг­ран отбор, хегемон в бъл­гар­с­кия фут­бол. Важен момент е играчите да покажат амбиции срещу най-силно играещия тим в шам­пионата. Така всеки играч може да защити мяс­тото си в отбора. Очак­вам един горд Лев­ски с мак­симално себераз­даване. Ще под­ходим мач за мач, без да ги делим за Купа и пър­вен­с­тво“, каза Стоилов.

“Продъл­жават да ни висят проб­лемите с кон­тузения Пет­рис, от един два дни имаме проб­леми и с Ноа. Николай Михай­лов също има травма и няма да може да пази за Купата, ще решаваме допъл­нително кой от младите ще играе. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов вече тренира с останалите. Иска ми се фут­болис­тите да играят по най-добрия начин. Най-важно е как ще изг­леж­даме на терена. Трябва да изиг­раят мача, както подобава на Лев­ски, всичко друго няма да е прием­ливо. Ние винаги се чув­с­т­ваме домакини, особено на такъв добър терен като на Лудогорец . Не се съм­нявам, че нашите привър­женици ще напъл­нят стадиона в Раз­г­рад“, убеден е Мъри.

В неделя (4 декем­ври) от13,30 часа двата тима пак ще се изп­равят един срещу друг отново в Раз­г­рад, но този път в осминафинал за Купата на Бъл­гария. Победителят от тази среща продъл­жава в след­ващия етап на над­п­реварата.

България

Икономика

Култура

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие