Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Неймар поднови тренировки

Неймар поднови тренировки

Неймар поднови тренировки

Звез­дата на национал­ния отбор на Бразилия по фут­бол Ней­мар под­нови тренировки преди сблъсъка с Репуб­лика Корея от осминафиналите на светов­ното пър­вен­с­тво в Катар, предаде АП. Фут­болис­тът на френ­с­кия гранд ПСЖ се включи в пос­лед­ното занимание на Бразилия и тренираше с топка, отп­равяйки удари към вратата. Доб­рата новина за пет­к­рат­ните световни шам­пиони дойде в същия ден, когато левият защит­ник Алекс Телеш и нападателят Габ­риел Жезус отпад­наха от със­тава до края на тур­нира поради кон­тузии, получени при загубата с 0:1 от Камерун.

Ней­мар не беше тренирал, след като получи травма на дес­ния глезен в пър­вия мач на Бразилия срещу Сър­бия. На снимки, пуб­ликувани от бразил­с­ката фут­болна кон­федерация, се вижда как Ней­мар прави серия от индивидуални сприн­тове, рита топ­ката с двата крака и не показ­ваше приз­наци на болка. Лекарите на бразил­с­кия отбор не дадоха обаче актуална инфор­мация за със­тоянието на Ней­мар или дали той ще бъде на раз­положение за мача срещу Репуб­лика Корея тази вечер от 21 часа.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие