Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) В Португалия не искат Роналдо за титуляр

В Португалия не искат Роналдо за титуляр

Супер­з­вез­дата на Пор­тугалия Крис­тиано Роналдо не впечат­лява с изявите си в iвет­в­ното пър­вен­с­тво в Катар. Нападателят има само един гол в трите си досегашни мача в тур­нира — този от дузпа за победата с 3:2 над Гана. Затова от онлайн изданието на популяр­ния в Пор­тугалия спор­тен вес­т­ник “А Бола” решиха да попитат своите читатели след­ния въп­рос: “Трябва ли Крис­тиано Роналдо да продължи да бъде титуляр в национал­ния отбор?” Изненад­ващо или не, 70% от гласувалите са отговорили с “не”, а само 30% имат доверие в Крис­тиано, който е рекор­дьор по мачове и голове за “мореп­лавателите”, съот­ветно със 194 и 118.

И в три срещи на пор­тугал­ците на Мон­диал 2022 Роналдо започна като цен­т­рален нападател. В тях той беше заменян от Андре Силва и Гон­сало Рамош, които са алтер­нативи пред селек­ционера Фер­нандо Сан­тош за тази позиция. Опция е и Жоао Феликс, но досега той беше титуляр или като ляво крило, или като втори нападател. Друг въз­можен вариант е и Рафаел Леао да бъде прек­валифициран от ляво крило в цен­т­рален нападател.

На 6 декем­ври Пор­тугалия излиза срещу Швей­цария в 1/8-финал на Мон­диал 2022

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие