Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бразилия, „петлите“ и Испания са най-големите ни конкуренти за титла, твърди Лионел Меси

Бразилия, „петлите“ и Испания са най-големите ни конкуренти за титла, твърди Лионел Меси

Звез­дата на Аржен­тина Лионел Меси посочи фаворитите си за светов­ната титла, след като класира своя отбор на чет­вър­т­финал. Носителят на рекор­ден брой „Златни топки“ изведе “гаучосите“ до фазата на най-добрите осем, отбеляз­вайки едно от попаденията при успеха с 2:1 срещу Авс­т­ралия. След мача, осигурил на Аржен­тина сблъсък с Нидер­лан­дия, Меси сподели кои смята за основни кон­куренти.

“Аржен­тина винаги е била силна и сред най-добрите. Знаем, че ние имаме реални шан­сове за светов­ната титла. Тряб­ваше да го покажем отново и срещу Авс­т­ралия. Гледаме всички мачове от Мон­диала, които можем. Бразилия се пред­с­тавя отлично, въп­реки че загуби от Камерун. Остава един от големите фаворити. Фран­ция играе силно, както и Испания, нищо че отс­тъпи на Япония. Испан­ците имат ясна идея какво правят и не е лесно да им отнемеш владението на топ­ката. Ще е трудно да ги победим“, сподели Меси.

България

Икономика

Култура

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие