Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 18, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Саша Илич дава шанс на младоци в зимната подготовка

Саша Илич дава шанс на младоци в зимната подготовка

Саша Илич дава шанс на младоци в зимната подготовка

Няколко млади фут­болисти от дуб­лиращия тим на ЦСКА ще проведат зимна под­готовка под ръковод­с­т­вото на треньора Саша Илич. Със сигур­ност двама от тях ще са 17-годишните Росен Маринов и Илиан Антонов. Защит­никът Маринов бе част и от лят­ната под­готовка на ЦСКА, като дори взе учас­тие в кон­т­ролите с Грой­тер Фюрт и Каматен в Авс­т­рия. Кон­тузия обаче го принуди да напусне лагера в алпийс­ката страна преж­дев­ременно.

С пред­с­тавител­ния отбор на ЦСКА, както и през есента, ще продължи да се готви и 17-годишният вратар Алекс Божев, който бе включен при мъжете още през май 2021-а, когато бе едва на 15. За него това ще е общо чет­върта под­готовка с пър­вия тим.

Защит­никът на ЦСКА Хрис­тиян Пет­ров под­писа нов тригодишен договор с “чер­вените“, съоб­щават от клуба. През пос­лед­ния полусезон 21-годишният фут­болист беляза скок в раз­витието си и се превърна в един от ключовите играчи в отбора.

Очаква се от “Армията“ съв­сем скоро да обявят плановете си за зим­ния лагер, като почти сигурно “чер­вените“ ще се гот­вят в тур­с­кия курорт Белек.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Путин: Целите ни в Украйна остават непроменени

Целите на Русия в Украйна остават неп­роменени, заяви в сряда рус­кият президент Владимир Путин. Той говори на среща със студенти по повод Тат…

Прочети още:

Loading...

Земеделие