Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Англия се готви с крокодили за голямата битка с Франция

Англия се готви с крокодили за голямата битка с Франция

Анг­лия се под­готвя за 1/4-финалния мач срещу Фран­ция на светов­ното пър­вен­с­тво с надуваеми крокодили за 11 паунда, съоб­щава “Сън“. Отборът на Гарет Саут­гейт се изп­равя срещу дейс­т­ващите шам­пиони на стадион “Ал-Байт“ в събота. Играчите на Анг­лия често са забеляз­вани да релак­сират във водата между мачовете си, като същев­ременно са намерили и други начини да се забав­ляват далеч от терена. “Трите лъва“ се под­гот­вят за сблъсъка с “пет­лите“, като играят с крокодили в басейна.

Преди четири години на Мон­диал 2018 в Русия анг­личаните нап­равиха надуваем еднорог емб­лематичен, връщайки го за Европейс­кото миналото лято, когато Букайо Сака беше сниман да скача с такъв в басейна. Плаж­ният артикул вече беше видян и в Катар, като Хари Магуайър качи снимка в Истан­г­рам с над­пис: „Рад­вам се да се запоз­наем отново“. Анг­личаните обаче добавиха и няколко крокодила към своята колек­ция.

В същото време стана ясно, че нападателят на Челси Рахийм Стър­линг ще се завърне на Мон­диала в Катар днес. Анг­лийс­кият национал си тръгна от светов­ното пър­вен­с­тво преди мача срещу Сенегал от груповата фаза, защото се оказа, че домът му е бил обран. Така сега Стър­линг ще бъде на раз­положение за чет­вър­т­финал­ния двубой срещу Фран­ция.

България

Икономика

Култура

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие