Вестник Земя - национален всекидневник

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 111, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Новият бразилец в Левски обеща да бележи много голове

Новият бразилец в Левски обеща да бележи много голове

Едно от новите попълнения в Левски Рикардиньо говори пред клубната телевизия. 21-годишният бразилски нападател се закани на съперниците на “сините“, обяснявайки, че ще се стреми да бележи гол след гол. Рикардиньо блесна в последните две контроли на тима на Станимир Стоилов в Дубай, вкарвайки по две попадения.

“Чувствам се отлично. Този един месец е много добър за мен, защото започнах работа със съотборниците ми. Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става дума за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение“, започна Рикардиньо.

“Уелтън, Роналдо и Цунами ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100%. Много е важно, че имам сънародници в отбора. Постоянно сме заедно“, каза още бразилецът.

“Бързо приех да дойда в Левски. Когато моят агент ми каза, че има интерес, не чаках втора покана и сега съм много щастлив. Станимир Стоилов винаги ми дава съвети. Обяснява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помага да свикна. Мисля, че до началото на първенството ще привикна към изискванията“, добави 21-годишният нападател.

“Тази година искам да вкарам много голове за Левски. Целта е да се класираме за европейските турнири. Надявам се да помогна с максимален брой голове. Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент“, завърши Рикардиньо.

Левски победи латвийския Рига с 2:0 в четвъртата си контрола от лагера в Дубай, втора между двата тима в последните няколко дни. Преди това “сините“ победиха латвийците с 3:2, загубиха със същия резултат от Ал Кувейт и спечелиха с 2:1 над дубайския Ал Насър.

България

Служебният кабинет отчете успешен мандат

Служебният премиер Гълъб Донев отчете успешно проведени предсрочни избори, ръст на инвестициите и мерки за овладяване на инфлацията и напред...

Прочети още:

Loading...

Икономика

Нова наредба променя изискванията за животновъдните обекти

Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 44 от 2006 г. за ветеринарномедицинските изисквания към животновъдните обекти е пуб...

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Михаил Белчев получи специалната награда „Дървото на надеждата“

Поетът, композитор и певец Михаил Белчев удостоиха със специалната награда на община Челопеч „Дървото на надеждата“ за цялостно творчество.

П...

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Бъдещи първокласници от ДГ „Славейче“ засадиха дръвчета в двора на детската градина

Мотото на патриотичното събитие бе „Посади дърво, създай живот!“. Партньор в инициативата е Южноцентралното държавно предприятие в Смолян, к...

Прочети още:

Loading...