Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 62, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Новият бразилец в Левски обеща да бележи много голове

Новият бразилец в Левски обеща да бележи много голове

Едно от новите попъл­нения в Лев­ски Рикар­диньо говори пред клуб­ната телевизия. 21-годишният бразил­ски нападател се закани на съпер­ниците на “сините“, обяс­нявайки, че ще се стреми да бележи гол след гол. Рикар­диньо блесна в пос­лед­ните две кон­т­роли на тима на Станимир Стоилов в Дубай, вкар­вайки по две попадения.

“Чув­с­т­вам се отлично. Този един месец е много добър за мен, защото започ­нах работа със съот­бор­ниците ми. Много е важно, че започ­нах да вкар­вам голове. Става дума за под­готовка и приятел­ски мачове, но въп­реки това е важно. Чакам да дойде и пър­вен­с­т­вото, защото там е от по-голямо значение“, започна Рикар­диньо.

“Уел­тън, Роналдо и Цунами ми помог­наха, но и останалите мом­чета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адап­тирах на 100%. Много е важно, че имам сънарод­ници в отбора. Пос­тоянно сме заедно“, каза още бразилецът.

“Бързо приех да дойда в Лев­ски. Когато моят агент ми каза, че има интерес, не чаках втора покана и сега съм много щас­т­лив. Станимир Стоилов винаги ми дава съвети. Обяс­нява ми как да се позиционирам по терена, така както на него му харесва. Това също е нещо, което ми помага да свикна. Мисля, че до началото на пър­вен­с­т­вото ще привикна към изис­к­ванията“, добави 21-годишният нападател.

“Тази година искам да вкарам много голове за Лев­ски. Целта е да се класираме за европейс­ките тур­нири. Надявам се да помогна с мак­симален брой голове. Бих казал на феновете ни да продъл­жават да ни под­к­репят, както са го правили до този момент“, завърши Рикар­диньо.

Лев­ски победи лат­вийс­кия Рига с 2:0 в чет­вър­тата си кон­т­рола от лагера в Дубай, втора между двата тима в пос­лед­ните няколко дни. Преди това “сините“ победиха лат­вий­ците с 3:2, загубиха със същия резул­тат от Ал Кувейт и спечелиха с 2:1 над дубайс­кия Ал Насър.

България

Хибридна заплаха

Едно време Плев­нелиев раз­п­равяше, че рус­наците летели над Черно море, за да ни карат да ги прех­ващаме и така да израз­ход­ваме ресурса на изтр…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Дружеството стартира процедурата по отдаване на земеделските си парцели

Над­даването за плодородна земя под наем от „Агрион“ започва от 3 апри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Украйна може да бъде унищожена за година и половина, ако конфликтът не бъде решен, твърди Тръмп

Русия има оръжия, с които да унищожи всеки вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...