Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 63, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Вирджил Мисиджан не иска да се върна в Лудогорец

Вирджил Мисиджан не иска да се върна в Лудогорец

Вирджил Мисиджан не иска да се върна в Лудогорец

Финансово беше изгодно да играя отново в българския клуб, но през 2015година от Разград провалиха трансфера ми в ПСВ Айндховен

Бив­шият фут­болист на Лудогорец Вир­джил Миси­джан, който можеше да се върне в Раз­г­рад, раз­кри защо този тран­с­фер е пропад­нал. “Финан­сово щеше да е прив­лекателна стъпка за мен да се върна в Бъл­гария. Но си прекар­вам страхотно в Твенте. Освен това, в Еншеде живеят моята приятелка и трите ни деца. Очак­вам да видя какво може да пред­ложи Твенте занап­ред. Като крило винаги съм прив­лекателен за чуж­дес­т­ран­ните клубове, особено с изтичащ договор”, заяви Миси­джан.

Той се върна на 2015 година, когато Лудогорец стопира негов тран­с­фер в гранда ПСВ Айн­д­ховен. “Имах раз­говор с тех­ничес­кия дирек­тор Мар­сел Брандс. Искаха да ме вземат под наем за половин година с опция за закупуване. Бях гласен за замес­т­ник на Мем­фис Депай, който отиде в Ман­чес­тър Юнай­тед. Соб­с­т­веникът на Лудогорец не искаше и да чуе за това. Той поиска няколко милиона за мен, както и да ме купят вед­нага. Изп­ратих съоб­щение на Брандс: “Наис­тина искам в ПСВ!”. Той ми каза, че е с вър­зани ръце и соб­с­т­веникът им не иска да прави ком­п­ромис. Много ме заболя, много”, заяви още 29-годишният Вура, който призна, че и сега се надява един ден да заиг­рае на стадион “Филипс”.

Миси­джан говори и за смъртта на своя добър приятел и бивш фут­болист на Лудогорец Джоди Лукоки. “Джоди беше мой приятел. Играхме заедно в Лудогорец. Живеехме един до друг, пътувахме заедно до клуба, хранехме се заедно, тренирахме заедно, правехме всичко заедно. Спяхме в една стая по време на лагерите. Той ми беше като брат. Когато отидох в Твенте, казах на клуба: Джоди е свободен агент, бихте ли го взели? Беше тол­кова красиво, че те го прив­лякоха”, каза Миси­джан. Трагично е как всичко свърши за Джоди. Той правеше грешни неща. Но това не беше Джоди. Не и за мен. Поз­навах го като много добро, сладко, усмих­нато момче”, добави Миси­джан, който преживя много тежко внезап­ната смърт на Лукоки.

България

Икономика

Ден втори: Протестът се разраства

Ден втори: Протестът се разраства

Граничните пунктове на северната ни граница отново бяха блокирани с тежка земеделска техника

Във втория ден от ефек­тив­ните протес­тни дейс­т­вия…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Русия арестува журналист от в. “Уолстрийт джърнъл“ по обвинение в шпионаж

Арес­тът на Иван Гер­ш­кович е извър­шен в момент, в който заради вой­ната в Украйна отношенията между Запада и Мос­ква са особено обтег­нати. За п…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...