Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 233, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Паро Никодимов: ЦСКА има реален шанс за титлата

Паро Никодимов: ЦСКА има реален шанс за титлата

Паро Никодимов: ЦСКА има реален шанс за титлата

Очертава се интересна битка за първото място, прогнозира „червената” легенда

Леген­дата на ЦСКА Аспарух Никодимов комен­тира пред БЛИЦ СПОРТ със­тоянието на нас­тоящия тим на „чер­вените” , ЦСКА 1948, и шан­совете на национал­ния отбор в светов­ните фут­болни квалификации.

Въп­реки че в момента съм на морето и си почивам, следя какво се случва в ЦСКА. Тимът, да чукна на дърво, се пред­с­тавя отлично в кон­т­ролите, което ми дава вяра, че през новия сезон ще имаме реален шанс да атакуваме тит­лата. Лудогорец обаче също ще нап­рави някои корек­ции в със­тава си и се очер­тава доста интересна битка на върха. Жалко, че ЦСКА не беше допус­нат до Европа. Негативите са най-вече финан­сови и свър­зани със селек­цията. Защото ако бяхме учас­т­вали в евротур­нирите, щяхме да прив­лечем повече фут­болисти. Но все пак има и положителна страна – отборът ще бъде необ­ременен и ще се със­редоточи изцяло върху пър­вен­с­т­вото и атаката на тит­лата. Дали наис­тина сме готови за нея, ще раз­берем някъде след шес­тия или сед­мия кръг”, смята Никодимов.

Не знам защо продъл­жава да се дис­кутира кое е истин­с­кото ЦСКА. Ами за мен е това, което е на „Армията”, където са музеят и без­к­рай­ните спечелени купи. ЦСКА 1948? Това е несериозно. Просто този клуб няма нищо общо с ЦСКА. Забележете къде са повечето фенове. Доста по-голяма част от тях под­к­репят отбора, който играе в Борисовата градина. И мисля, че няма защо повече да дъл­баем по тази тема. Излишно е!”, категоричен е „чер­вената” легенда.

В национал­ния отбор има подем при селек­ционера Петър Хуб­чев. Той е сериозно момче. Не се съоб­разява с този или онзи, дава път на младите. Нямаме обаче дос­татъчно класни играчи, които да тег­лят отбора. Лип­сва качес­т­вото сред фут­болис­тите. Така че задачата на треньора е доста трудна. А и за капак попад­нахме във въз­можно най-тежката квалификационна група”, завърши Аспарух Никодимов.

България

Икономика

Култура

Модернистите на XX век с изложба в София

Произ­ведения на Пабло Пикасо, Сал­вадор Дали и Хуан Миро ще бъдат под­редени в изложба „Модер­нис­тите на XX век“ в столич­ната галерия Vivacom A…

Прочети още:

Loading...

Свят

Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

НАТО се опитва да привлече Индия в антируски и антикитайски съюз

“Изваж­даме от строя съоръжения ( в Украйна), които поз­воляват (на Запада) да…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...