Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 63, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кубрат остава в “Зауерланд”

Кубрат остава в “Зауерланд”

Куб­рат Пулев не планира да се раз­деля със “Зауер­ланд”, но се надява в бъдеще да работи по-добре с гер­ман­с­кия промоутър. Претен­ден­тът за светов­ната титла влезе в кон­ф­ликт с мени­джърите си, след като се раз­бра, че ще има само два месеца за под­готовка за мача със светов­ния шам­пион Антъни Джошуа. Мал­кото време и фор­сираните тренировки в крайна сметка изиг­раха лоша шега на Коб­рата, който две сед­мици преди голямата битка се кон­тузи по време на спаринг.

“Кол­кото и да не се раз­бираме със “Зауер­ланд”, аз съм им длъж­ник. Пътят ми до тук го дължа на тях. Отношенията между бок­сьор и мени­джър никога не са идеални. Двете страни имат общ, но и индивидуален интерес. Понякога има тър­кания, но аз затова им каз­вам да бъдем в по-добър кон­такт през цялото време, за да можем да се раз­виваме както аз, така и те. Когато аз вървя нагоре, това се отнася и за тях”, заяви Коб­рата.

“Мени­джърите мис­лят само за пари и за тях ние бок­сьорите сме начин за изкар­ване на тези пари. Но, за да става това, бок­сьорът трябва да върви нап­ред, да мачка. Но това не зависи само от самия бок­сьор, но и от екипа му. Не трябва да се оставяме да бъдем изпол­з­вани. Два месеца и хайде да играем — не става така! Това, че съм от Бъл­гария, не означава, че съм на 2 дена. Въп­росът е, когато правим нещо, да го правим като хората. Надявам се да работим още по-добре, защото досега нещата между мен и “Заур­ланд” куцаха и това си личи. Имам договор с тях до края на 2018 година и казах на Кале, че е хубаво да работим като пар­т­ньори. Моят глас също е важен, защото не съм далеч от нещата”, добави Пулев.

“Мога да кажа, че оставам при треньора Ули Вег­нер, защото той е специалист, който има много опит зад гърба си. И то не на ниво юноши, а на ниво световни шам­пиони, много световни шам­пиони. Ще остана с него. В Щатите, когато ходя, мога да тренирам и там, може и той да идва“, каза още бъл­гар­с­ката звезда в професионал­ния бокс.

България

Икономика

Ден втори: Протестът се разраства

Ден втори: Протестът се разраства

Граничните пунктове на северната ни граница отново бяха блокирани с тежка земеделска техника

Във втория ден от ефек­тив­ните протес­тни дейс­т­вия…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Русия арестува журналист от в. “Уолстрийт джърнъл“ по обвинение в шпионаж

Арес­тът на Иван Гер­ш­кович е извър­шен в момент, в който заради вой­ната в Украйна отношенията между Запада и Мос­ква са особено обтег­нати. За п…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...