Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Лудогорец рухна пред 10 от ЦСКА

Лудогорец рухна пред 10 от ЦСКА

„Червените” пуснаха жалба срещу съдийската бригада, която явно ощети столичния тим

ЦСКА надигра с 2:1 Лудогорец като гост в мач от 15-ия кръг на Първа лига и се доб­лижи на само две точки от пър­вото място, което в момента се заема от раз­г­рад­чани. Това беше първа победа на столич­ния гранд над тима от Раз­г­рад в пър­вен­с­т­вото.

Орлите” отк­риха резул­тата чрез Гус­таво Кам­паняро в 49-ата минута, но Фер­нандо Каранга бързо изравни. Пос­ледва чер­вен кар­тон на гол­майс­тора на „чер­вените”, но това не ги сломи и в 71-ата минута резер­вата Кевин Мер­кадо донесе победата за своя отбор.

За съжаление и в това дерби съдийс­ката бригада явно се опита да помогне на домакините от Раз­г­рад. Най-напред глав­ният рефер Драгомир Драганов изгони цен­т­рал­ния нападател на ЦСКА Фер­нандо Каранга след спорна ситуация, а в 86-ата минута не отсъди очевадна дузпа за гос­тите, след като фут­болис­тът на Лудогорец Сисиньо повали Мер­кадо в наказател­ното поле.

По-късно стана ясно, че ръковод­с­т­вото на ЦСКА е подало жалба срещу съдийс­ката бригада. От Борисовата градина се надяват “провинилите се рефери да бъдат сан­к­ционирани“.

Тимът ни успя да спечели с 2:1 гос­туването си в Раз­г­рад въп­реки тен­ден­циоз­ните отсъж­дания. Всички зрители видяха, че глав­ният съдия Драгомир Драганов и екипът му в със­тав Диян Въл­ков, Мар­тин Мар­гаритов, Георги Кабаков, Станис­лав Тодоров и Димо Въл­чев ощетиха нашия клуб. Вяр­ваме, че на провинилите се рефери ще бъдат наложени съот­вет­ните сан­к­ции” пише в жал­бата на столич­ния клуб.

След края на мача Николай Бодуров и Алек­сан­дър Барт от ЦСКА, както и Вър­джил Миси­джан и Клаудиу Кешеру от Лудогорец, дадоха проби за допинг, инфор­мира “Гонг“.

“Тази победа е за всички, най-вече за феновете и за целия клуб. Доста изс­т­радахме да я пос­тиг­нем. Още при 1:0 ние си вяр­вахме. Знаехме, че ще вкараме гол минимум. Показахме голям харак­тер и победата дойде. Крачка по крачка трябва да си гоним целите. Има още много мачове. Те ще губят точки, ние ще губим точки ясно е, но най-важното е ние да сме крайни победители”, заяви защит­никът на ЦСКА Николай Бодуров, който бе капитан в този мач.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...