Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб24102020

Брой 204, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА отхвърли оферта за Каранга от турски клуб

ЦСКА отхвърли оферта за Каранга от турски клуб

ЦСКА отхвърли оферта за Каранга от турски клуб

Трабзонспор предлага 1,5 милиона евро за голмайстора на „червените”

Ръковод­с­т­вото на ЦСКА е отх­вър­лило пред­ложение на Траб­зон­с­пор на стой­ност 1,5 милиона евро за гол­майс­тора на отбора Фер­нандо Каранга. 26-годишният бразилец прави много силен сезон и от “Бъл­гар­ска армия“ приз­наха, че към него има сериозен интерес, въп­реки че отрекоха за кон­к­ретни пред­ложения.

Каранга под­сили ЦСКА от бразил­с­кия втородивизионен Боа Ешпорте през миналата зима, като вече дос­тигна границата от 20 попадения след само 27 срещи за отбора. От началото на нас­тоящата кам­пания нападателят има 14 гола и 5 асис­тен­ции в 15 двубоя на “чер­вените“.

В същото време плей­мей­кърът на ЦСКА Тиаго Род­ригес отвя кон­курен­цията за играч на месец октом­ври. За пор­тугалеца гласуваха 16 от общо 20 спор­тни медии в традицион­ната анкета на Прес­к­луб Бъл­гария.

Род­ригес игра много силно през месец октом­ври, като отбеляза 3 гола в три срещи, като две от попаденията бяха във вратата на Лев­ски при равен­с­т­вото 2:2. От началото на сезон 2017/18 фут­болис­тите на ЦСКА спечелиха общо 5 наг­ради за играч на кръга и три за играч на месеца.

С най-много отличия до момента е гол­майс­торът в пър­вен­с­т­вото Фер­нандо Каранга, който има три наг­ради за играч на кръга и две за играч на месеца. Тиаго Род­ригес е с един приз за играч на кръга и един за играч на месеца. Гус­таво Кулма също бе избиран за играч на кръга.

България

Икономика

Н. Василев: Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеждането на валутния борд

Н. Василев: Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеждането на валутния борд

Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеж­дането на валут­ния борд досега. Раз­дават се милиарди, но без да има нуж­ното пок­ритие от приходи, и то…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Болниците в Европа под сериозно напрежение заради заразените

Болниците в Европа под сериозно напрежение заради заразените

На Стария континент са регистрани над 5 млн. заболели и 200 000 починали

Бол­нич­ните сис­теми на Европа са под­ложени на огромно нап­режение пора…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...