Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб24102020

Брой 204, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА тренира в снега, след успеха в Пловдив

ЦСКА тренира в снега, след успеха в Пловдив

ЦСКА тренира в снега, след успеха в Пловдив

Станислав Манолев се присъедини към основната група на „червените”

Часове след успеха над Локомотив в Плов­див с 1:0, ЦСКА вече започна под­готовка за пред­с­тоящия мач със Сеп­тем­ври. Срещата от 18-ия кръг на Първа лига ще се играе без пуб­лика (заради наказание на „чер­вените”) от 17,30 часа на “Армията“ в чет­вър­тък (30 ноем­ври).

Титулярите от двубоя на “Лаута“ проведоха въз­с­тановително занимание на базата в Пан­чарево, а влез­лите като резерви и всички останали тренираха на пълни обороти въп­реки обил­ния снеговалеж. Към основ­ната група се присъедини и Станис­лав Манолев, който получи няколко дни почивка заради болки в ахилесите.

Нападателят Милчо Ангелов, който беше оставен извън групата за мача в Плов­див по преценка на Стамен Бел­чев заради лоша дис­цип­лина, от сряда ще започне тренировки с юношите старша въз­раст на ЦСКA.

В същото време стана ясно, че 11 души са задър­жани за боя между феновете на Локомотив (Пд) и ЦСКА. Дан­ните бяха изнесени официално от прес­служ­бата на ОД МВР в Плов­див.

Пред­вид факта, че фут­бол­ната среща е от категория “рис­кови“, полицейс­ките сили бяха позиционирани непос­ред­с­т­вено до стадиона. Това доп­ринесе за бър­зата им реак­ция при овладяване на ситуацията

До сбиването между агит­ките на Локомотив (Плов­див) и ЦСКА се е стиг­нало след провокация на феновете на домакините. Това твър­дят от плов­див­с­ката полиция. Срещата беше белязана от грозни сцени, след като запалян­ковци на двата отбора се млатиха на пис­тата преди почив­ката. Двубоят беше спрян за около 20 минути след близо 42 минути игра при резул­тат 1:0 в полза на ЦСКА.

За охраната на фут­бол­ната среща клуба домакин е ангажирал час­тна фирма. В ОДМВР-Пловдив е пос­тъпило официално писмо, че полицията няма да бъде ангажирана с охраната на мача, а ще охранява общес­т­вения ред в района около стадиона и под­с­тъпите към него.

България

Икономика

Н. Василев: Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеждането на валутния борд

Н. Василев: Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеждането на валутния борд

Бюджет 2021 е най-популисткият от въвеж­дането на валут­ния борд досега. Раз­дават се милиарди, но без да има нуж­ното пок­ритие от приходи, и то…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Болниците в Европа под сериозно напрежение заради заразените

Болниците в Европа под сериозно напрежение заради заразените

На Стария континент са регистрани над 5 млн. заболели и 200 000 починали

Бол­нич­ните сис­теми на Европа са под­ложени на огромно нап­режение пора…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...