Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 22, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Венци Стефанов обиден от оферта на Олимпиакос

Венци Стефанов обиден от оферта на Олимпиакос

Венци Стефанов обиден от оферта на Олимпиакос

Съставът на Локомотив (Пд) бе комплектован от Северна Африка и балканските държави, каза босът на Славия

Президен­тът на Славия Вен­цес­лав Стефанов нап­рави любопитен комен­тар в свой стил за Локомотив (Плов­див) след равен­с­т­вото 1:1. Босът на „белите” призна и за получена оферта от гръц­кия шам­пион Олим­пиакос за вратаря Стер­гиакис, която вед­нага е била отх­вър­лена.

“Доволен съм от харак­тера, но не и от играта в пър­вите 15 минути. Това е стара слабост от миналата година. Прос­пиваме началото. Против­никът бе ком­п­лек­тован от Северна Африка и бал­кан­с­ките дър­жави. Показахме, че и бъл­гарите можем да бъдем по-напористи и по-силни. Ако имахме малко шанс, можехме да се поз­д­равим и с победа”, комен­тира президен­тът на „белите”.

Ивайло Димит­ров може да играе и на фланга, и в цен­търа. Имаме и Чон­чуков, който се въз­с­тановява, имаме Милчо Ангелов. Това са фут­болисти, които могат да играят, но им трябва време. Важ­ното е, че са наши мом­чета, млади, на които трябва да даваме шанс, за да се случва нещо в бъл­гар­с­кия фут­бол. Защото като гледам някои отбори как се ком­п­лек­товат… както и да е, всеки има право да работи, както иска”, продължи Стефанов.

“Олим­пиакос изп­ратиха една обидна оферта за вратаря Стер­гиакис, която аз изобщо не исках да пог­ледна. Не знам откъде излизат инфомации, че Панатинай­кос ще гледат Антонис. Нека го гледат. Ако изп­ратят пред­ложение, което да задоволява и нас, и него, ще говорим”, завърши босът на столич­ния клуб.

България

Икономика

Култура

Свят

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Байдън отказа на Зеленски ракети с голям обсег

Украинските власти претърсиха домовете набившия вътрешен министър Аваков и на милиардера Коломойски

Президен­тът на САЩ Джо Бай­дън каза, че ня…

Прочети още:

Loading...

Земеделие