Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 63, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Шеф в Локо (Пд) защити собственика на клуба и похвали треньора Акрапович

Шеф в Локо (Пд) защити собственика на клуба и похвали треньора Акрапович

Спор­т­ният дирек­тор на Локомотив (Плов­див) Чав­дар Цвет­ков бе гост в актуално студио “Дерби”. Леген­дата на Славия раз­кри интересни неща около финан­сирането на клуба и се изказа лас­каво за старши треньора на “черно-белите” Бруно Акрапович. Цвет­ков изрази задовол­с­т­вото си от проведената в Тур­ция под­готовка, като се надява, че през пролетта тимът ще пос­тигне добри резул­тати в Първа лига.

“В Плов­див всички се бият в гър­дите, но пари дава само Христо Крушар­ски. Клубът е платил 120 000 лева глоби. Сигурно има много богати плов­див­чани, но никой не е дал и един лев. Иначе пуб­ликата е много вярна. Ето и в неделя, в студа под­к­репи отбора срещу Славия. Нап­равихме много реформи в школата. Има нов дирек­тор. Димитър Папазов сам си покри раз­ходите да се обучава в школата на Аякс. След това Крушар­ски му въз­с­танови част от сред­с­т­вата. Нап­равиха се два терена на стадиона, за да има условия за децата”, комен­тира Цвет­ков.

“Акрапович е ангажиран сериозно с Локомотив и иска да пос­тигне резул­тати. Чух какви ли не работи за него, но в Тур­ция се убедих в качес­т­вата му. Ще го съдим по резул­татите, но виж­дате, че след под­готов­ката отборът се пред­с­тавя добре”, заяви още един от шефовете на “Лаута”.

В под­к­репа на бос­нен­с­кия специалист се обяви и почет­ният президент на “смър­фовете” Христо Бонев. “Искам да поз­д­равя Бруно Акрапович и всички фут­болисти. Пред­с­тавянето на отбора срещу Славия беше на неочак­вано за мен добро ниво. И пър­вият мач срещу Пирин, и този срещу “белите” показаха, че тимът върви в правил­ната посока”, категоричен бе Зума.

България

Икономика

Ден втори: Протестът се разраства

Ден втори: Протестът се разраства

Граничните пунктове на северната ни граница отново бяха блокирани с тежка земеделска техника

Във втория ден от ефек­тив­ните протес­тни дейс­т­вия…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Русия арестува журналист от в. “Уолстрийт джърнъл“ по обвинение в шпионаж

Арес­тът на Иван Гер­ш­кович е извър­шен в момент, в който заради вой­ната в Украйна отношенията между Запада и Мос­ква са особено обтег­нати. За п…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...