Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Гришо критичен след резила си в Дубай

Гришо критичен след резила си в Дубай

Григор Димит­ров отпадна сен­зационно още в пър­вия кръг на сил­ния тур­нир в Дубай след загуба от 117-ия в света Малек Джазири с 6:4, 5:7, 4:6. Най-добрият бъл­гар­ски тенисист бе стигал поне до чет­вър­т­финал на всеки от предиш­ните три тур­нира, в които учас­тва от началото на годината, но този път си тръгна още след пър­вата среща. За тунизиеца това бе първа победа над тенисист от топ 10 и първи успех над съпер­ник от топ 100 от 11 месеца насам

Има дни като този, в които просто няма какво повече да нап­равиш. За съжаление не можех да покажа играта си на нивото, на което исках. Движението ми по корта не бе добро. Мис­лех, че съм започ­нал да сер­вирам добре за кратко, но след това отново изгубих ритъма си“, комен­тира Гришо.

Поз­д­рав­ления за Малек, зас­лугата е изцяло негова. Изигра добър мач. Беше силен през целия двубой, всъщ­ност правеше много добри удари. Нямаше какво да губи“, допълни бъл­гаринът.

Тунизийс­кият тенист Малек Жазири определи като “най-великата победа в живота си“ успеха над Григор Димит­ров (номер 4 в света и номер 1 в схемата) на тур­нира в Дубай. “Наис­тина не знам какво се случи, не знам какво чув­с­т­вам. Победих играч от топ 10, което е най-големият ми успех досега. Планът ми беше прост — излизам и показ­вам 100% от себе си срещу един тол­кова добър тенисист, какъвто е Димит­ров. Пос­вещавам победата на семейс­т­вото, треньора и хората от щаба ми“, каза Жазири.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие