Вестник Земя

Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Неймар ще се лекува между шест и осем седмици

Неймар ще се лекува между шест и осем седмици

Ней­мар е със счупен крак и няма да играе между шест и осем сед­мици, заяви бащата на фут­болиста на Пари Сен Жер­мен и бразил­с­кия национален отбор. “ПСЖ знае, че не може да изпол­зва Ней­мар най-малко в след­ващите шест сед­мици. Лечението му ще отнеме до осем сед­мици. Все още не се знае дали ще бъде необ­ходима операция. Всички ще решат заедно. Това е трудно време за нас, защото не искаме да бъдем в тази ситуация. Трябва да приемем нещата и да му помог­нем с най-доброто, което можем да дадем“, комен­тира Неймар-старши пред ESPN Brasil.

В пос­лед­ните дни се появиха множес­тво противоречиви инфор­мации за със­тоянието на Ней­мар, който се кон­тузи по време на двубоя на Пари Сен Жер­мен срещу Олим­пик (Мар­силия). Сега вече е ясно, че бразилецът няма да играе срещу Реал (Мад­рид) в реванша от осминафиналите в Шам­пион­с­ката лига на 6 март. Пър­вата среща между двата тима беше спечелена от испан­ците с 3:1.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие