Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Еспаньол шокира Реал

Еспаньол шокира Реал

Еспаньол шокира Реал

Реал (Мад­рид) допусна загуба с 0:1 при гос­туването на Еспаньол в пър­вия двубой от меж­дин­ния 26-и кръг на Примера дивисион. Побед­ното попадение за домакините падна в пос­лед­ната минута на добавеното време, а негов автор стана много актив­ният в този двубой Жерард Морено.

“Белия балет“ излезе в екс­перимен­тален със­тав, като сред титулярите лип­с­ваха седем основни фут­болисти, включително и голямата звезда Крис­тиано Роналдо. С това треньорът Зинедин Зидан показа, че приоритет пред “белия балет“ е реван­шът с Пари Сен Жер­мен от 1/8-финалите в Шам­пион­с­ката лига на 6 март.

Загубата е първа за Реал срещу Еспаньол от 21 мача. В предиш­ните 20 сблъсъка тимът от Бар­селона беше пос­тиг­нал едва три равен­с­тва.

Треньорът на Реал Зинедин Зидан определи като незас­лужена загубата на тима с 0:1 от Еспаньол. “Играхме по-добре през пър­вото полув­реме, имахме и положения, но не успяхме да отбележим. Понякога е трудно да раз­береш фут­бола. Трябва да приемаме и такива неудачни моменти. След пет отлични мача с добри резул­тати сега не успяхме да спечелим. Много е болез­нено това поражение, тъй като не го зас­лужавахме. Еспаньол имаше няколко положения, ужасен резул­тат за нас“, каза Зидан.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие