Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 277, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кирил Домусчиев съзря заговор срещу Лудогорец

Кирил Домусчиев съзря заговор срещу Лудогорец

Кирил Домусчиев съзря заговор срещу Лудогорец

Опитват се да ни атакуват с евтини номера и да влияят върху психиката на играчите, категоричен е собственикът на клуба от Разград

Соб­с­т­веникът на Лудогорец Кирил Домус­чиев съзря заговор срещу клуба от Раз­г­рад. Биз­нес­менът определи като спекулации инфор­мациите в някои медии, че старши треньорът Димитър Димитров-Херо, ще бъде сменен. „Това са спекулации, които целят да вкарат дес­табилизация и да пов­лияят на психиката на треньори, фут­болисти и админис­т­рация и то точно преди старта на плейоф­ната фаза от пър­вен­с­т­вото. Това са евтини номера, които са ни поз­нати от близ­кото и далеч­ното минало, но няма да успеят при нас, защото Лудогорец е сериозен клуб“, заяви за аген­ция „Блиц” Домус­чиев.

Димитър Димит­ров си върши добре работата. Доволен съм от него и няма причина той да бъде сменен. Треньорът си има валиден дейс­т­ващ договор и стрик­тно си го изпъл­нява“, допълни биз­нес­менът.

Нас­тав­никът на Лудогорец-Димитър Димит­ров, се обърна към феновете на отбора от Раз­г­рад с писмо, което е пуб­ликувано на официал­ния сайт на бъл­гар­с­кия шам­пион. Херо заявява, че твър­денията, че иска да напусне “орлите“ са плод на измис­лици и пропаганда. Треньорът споделя още, че се намира в отлични отношения с всички в клуба.

По повод внушенията за моето бъдеще в Лудогорец, които периодично се тиражират в сред­с­т­вата за масова инфор­мация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измис­лици и са част от обичай­ната пропаганда срещу любимия ни отбор. Искам да ви уверя, че към нас­тоящия момент имам отлични отношения със соб­с­т­вениците, ръковод­с­т­вото и фут­болис­тите на Лудогорец. Както всяко начало, и за мен бе трудна адап­тацията в клуба, но с течение на времето изг­радихме един страхотен колек­тив. Не само с колегите от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, но и с всички останали колеги, които движат процесите в Лудогорец. Удов­лет­ворен съм от комуникацията с фут­болис­тите, с които съм убеден, че ще пос­тигаме заедно целите, пос­тавени ни от соб­с­т­вениците”, категоричен е Димитър Димит­ров.

Икономика

Земеделците ще получат близо

Земеделците ще получат близо

1 млрд. лв. субсидии за земеделците до юни

ДФ “Земеделие“ пуб­ликува графика за плащанията по всички схеми за под­помагане на произ­водителите Б…

Прочети още:

Loading...

Култура

Мане - непризнаваният, аристократът, бохемът

Мане - непризнаваният, аристократът, бохемът

190 години от рождението на знаменития художник

Роден е на 23 януари 1832 г. в Париж, като пър­вороден син в семейс­т­вото на минис­тер­ски чиновн…

Прочети още:

Loading...

Свят

Гоце беше войвода на войводите...

Гоце беше войвода на войводите...

Историята на последната снимка на Гоце Делчев, направена през февруари 1903 г. в пещерата Капе в подножието на планината Али Ботуш

През 1929

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...