Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря02122020

Брой 232, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Каранга бе обявен за Играч №1 на 26-ия кръг

Каранга бе обявен за Играч №1 на 26-ия кръг

Каранга бе обявен за Играч №1 на 26-ия кръг

Нападателят на ЦСКА Фер­нандо Каранга получи наг­радата си за Играч №1 на 26-ия кръг на Първа лига. Гол­майс­торът на “чер­вените“ се извини за пос­тъп­ката си след мача с Лев­ски, спечелен с 1:0 именно след негов гол. Каранга каза, че не е искал да обиди никого. Бразилецът обясни и за жеста с рязането на глави, който прави след отбеляз­ването на попадение.

“Благодаря за наг­радата, тя не е първа за мен. Ще помня гола, който вкарах на Лев­ски. Странич­ните неща ще ги заб­равя. Ако гледате моите голове в Бразилия, ще раз­берете, че винаги съм се рад­вал така. Не знам защо тук се обръща тол­кова голямо внимание на този жест. След­ващия път като вкарам гол, няма да се зарад­вам по този начин, ще внимавам вече. Няма да комен­тирам повече решението на хората, които са решили да ме накажат“, комен­тира Каранга в Прес­к­луб “Бъл­гария“.

“Съжалявам, че стана така. Заради емоциите след мача с Лев­ски малко прекалих. Съжалявам, ако съм обидил някого. Извинявам се за моите пос­тъпки. Искам като съм на терена, да се рад­вам. Ако това пречи, не знам…“, продължи звез­дата на ЦСКА.

“Моята работа е да рад­вам привър­жениците. Не мисля, че съдиите имат специално отношение към мен. Не може заради едно наказание да променя всичко, което правя“, добави Каранга.

“Инфор­мациите за мой тран­с­фер не ми пречат. Има хора, които се грижат за мен. И клубът ще се грижи за мен, докато съм тук. Шефовете ще решат кое е най-доброто решение. Всичко е нор­мално в пър­вен­с­т­вото. Някой път съдиите са под нивото, но това не е моя работа. Треньорът Стамен Бел­чев и соб­с­т­веникът на клуба Гриша Ган­чев говорят с мен и ми каз­ват да бъда по-спокоен в изявите си. Аз се старая да бъда такъв, тъй като съм важен на терена, а не извън него“, допълни нападателят.

“Слушам музика и тан­цувам, защото това е моят живот. Като слушам музика, се кон­цен­т­рирам. Затова слушал­ките са на главата ми преди всеки мач“, завърши Фер­нандо Каранга.

България

Икономика

Пандемията “изяде“ книгата, 30% спад на продажбите

Пандемията “изяде“ книгата, 30% спад на продажбите

През месеците април и май пък спадът бил драстичен - до 70 на сто

С30% са спад­нали продаж­бите на книги през тази година вслед­с­т­вие на пан­деми…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Ирландия разхлабва контравирусните мерки – отваря кина, храмове, музеи

Ирландия разхлабва контравирусните мерки – отваря кина, храмове, музеи

В Белгия заработиха магазините след спад на заболяванията

Ирлан­дия излиза от втората си каран­тина. След 6-седмични коронавирусни ограничения …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...