Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 238, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Омония отказа извънсъдебно споразумение с Петев

Омония отказа извънсъдебно споразумение с Петев

Бъл­гар­с­кият треньор Ивайло Петев е бил готов да сключи извън­съдебно споразумение с Омония (Никозия), но ръковод­с­т­вото на кипър­с­кия фут­болен клуб категорично е отказало. Това съоб­щава изданието Sport-FM, позовавайки се на адвокатите на род­ния специалист.

Омония даде Петев на съд за урон­ване на прес­тижа и претен­дира за неус­тойка от над половин милион евро. Юрис­тът, който движи делата му на Ост­рова на Афродита Панос Пафитис хвърли яснота. “Все още не е имало официален кон­такт между г-н Петев и Омония и затова той не иска да комен­тира темата. Всичко ще се реши в съда. Все пак съм оторизиран от него да кажа, че ако от клуба пожелаят, ние сме готови да преговаряме за извън­съдебно споразумение“, сподели Пафитис.

Както е извес­тно, шефовете на “детелините“ съдят Петев за 576 хиляди евро, след като специалис­тът даде интервю, в което намекна, че играчи играят симулативно за клуба.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Не стихват безредиците в Атина и Солун заради прострелването на ромски младеж от полицията

Гръц­кото правител­с­тво призова за спокойс­т­вие днес, след като през нощта в един от квар­талите на Атина и в район край втория по големина град…

Прочети още:

Loading...

Земеделие