Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 62, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Гриша Ганчев: Титлата в Първа лига е капарирана

Гриша Ганчев: Титлата в Първа лига е капарирана

Гриша Ганчев: Титлата в Първа лига е капарирана

Има един Караманджуков ли е, какъв е, който се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите, разкри собственикът на „армейците”

Много хора уважиха пред­с­тавянето на автобиог­рафията на една от фут­бол­ните легенди на „армей­ците” Аспарух Никодимов “С ЦСКА в сър­цето“. Сред тях бяха босът на „чер­вените” Гриша Ган­чев и голяма част от слав­ните ветерани на „армейс­кия” клуб, както и пред­с­тавители на спортно-техническия щаб и някои фут­болисти на тима. На събитието в музея на национал­ния стадион „Васил Лев­ски” дой­доха и трима бивши играчи на Лев­ски Кирил Ивков, Георги Цвет­ков и Красимир Борисов. Сред гос­тите бяха и двама пред­с­тавители на Лудогорец – ветераните на ЦСКА Спас Джевизов и Методи Томанов.

“Искам да поз­д­равя всички гости на г-н Никодимов. Да им пожелая здраве. Виж­дам, че залата е пълна с „армейци”. Има и лев­с­кари. Пожелавам ти, бате Паро още 100 години да пишеш. Най-вече да си здрав. Бяхте худож­ници на терена и ти, и Пената, сега сте писатели. Живот“, сподели Гриша Ган­чев пред гос­тите на събитието.

Соб­с­т­веникът на ЦСКА комен­тира бит­ката за тит­лата в Първа лига, като заяви, че битка за пър­вото място няма, а борба се води за втората позиция в класирането. „Отборът ни е прек­расен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото тит­лата е в онзи град. Поз­д­равяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък една шлифовалка да позамажат малко и да пратят и на Станис­лав Тодоров и във фут­бол­ния съюз, защото много хора са дейс­т­вали по този начин”, започна Ган­чев.

Догодина също ще е много интересно пър­вен­с­т­вото. Бит­ката ще е жес­тока за второто място. Тези, които си играят нор­мално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нещо, защото то много подиз­пъл­нители, много нещо”, допълни биз­нес­менът.

Никога не съм искал да бъда в Изпъл­кома на БФС. Има един Караман­джуков ли е, какъв е. Той се раз­карва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, пред­полагам и от Лев­ски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги раз­нася чувалите с парите”, каза още Гриша Ган­чев.

Соб­с­т­веникът на ЦСКА комен­тира и шан­совете на „чер­вените” за Купата на Бъл­гария. В пър­вия полуфинален двубой „армейците”отстъпиха с 0:2 на Лев­ски. „Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиг­рай­каме с Лев­ски, пък ще видим”, допълни той.

Соб­с­т­веникът на ЦСКА нап­рави любопитно срав­нение между бъл­гар­с­кия и европейс­кия фут­бол. „Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там ‚където свър­шва шкембе чор­бата и сем­ките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?”, завърши Ган­чев.

България

Хибридна заплаха

Едно време Плев­нелиев раз­п­равяше, че рус­наците летели над Черно море, за да ни карат да ги прех­ващаме и така да израз­ход­ваме ресурса на изтр…

Прочети още:

Loading...

Икономика

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Търсите качествена земя под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Дружеството стартира процедурата по отдаване на земеделските си парцели

Над­даването за плодородна земя под наем от „Агрион“ започва от 3 апри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено

Украйна може да бъде унищожена за година и половина, ако конфликтът не бъде решен, твърди Тръмп

Русия има оръжия, с които да унищожи всеки вр…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...