Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Бербатов се предложи на отбори от Дубай

Бербатов се предложи на отбори от Дубай

Бербатов се предложи на отбори от Дубай

Българинът отново обяви, че може да се пробва като треньор

Димитър Бер­батов даде интервю за предаването The Dubai Talk Show, в което се самоп­ред­ложи на мес­т­ните фут­болни клубове и призна, че може да се пробва като треньор. Бербо беше в емир­с­т­вото по Велик­ден, когато проведе уроци за деца от фут­болна академия.

“Ако има добра оферта от Дубай, защо да не приема? Мисля, че Марадона е треньор тук. Има и други чуж­денци. Ако проявявате интерес, звън­нете ми“, обяви бив­шият бъл­гар­ски национал.

“В Индия беше раз­лично. Хората бяха много добри, фут­болът бе по-различен от това, с което съм свик­нал, но бе интересно да видя как правят нещата там. Нас­ладих се, кол­кото мога. За съжаление, семейс­т­вото ми не бе с мен. Във фут­бола понякога си далеч от семейс­т­вото и е тежко“, раз­кри Бер­батов.

“В момента не играя, така че прекар­вам времето си с децата. Борич­каме се с тях пос­тоянно, ходят на балет, трябва да са активни. Може би в бъдеще ще стана мени­джър. Всеки фут­болист мисли, че ще бъде добър треньор. Ние раз­бираме фут­бола, но като мени­джър е напълно раз­лично. Някои от най-успешните треньори във фут­бола не са били големи фут­болисти. Имаш и велики играчи, които се провалят като мени­джъри. Затова е тол­кова трудно и интересно“, призна бъл­гаринът.

“Бях изненадан, че моят хет­трик срещу Ливър­пул е най-добър в историята на Вис­шата лига. Това е голямо нещо. Горд съм! Бъл­гария е малка страна, а да отидеш в най-силното пър­вен­с­тво в света, да играеш в най-големия клуб в света е нещо много голямо. И да го нап­равя срещу големия ни съпер­ник Ливър­пул…“, раз­каза Димитър Бер­батов за своя прес­той в анг­лийс­ките гран­дове Ман­чес­тър Юнай­тед, Тот­нъм и Фулъм.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие