Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Пон19102020

Брой 200, Година XXXI

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Георги Йомов: Тази дузпа ми струваше 37 000 лева

Георги Йомов: Тази дузпа ми струваше 37 000 лева

Георги Йомов: Тази дузпа ми струваше 37 000 лева

Юношата на Лев­ски Георги Йомов реализира побед­ната дузпа за Славия и “белите“ триум­фираха с Купата на Бъл­гария. След успеха щас­т­ливият фут­болист заяви, че това изпъл­нение от бялата точка му е струвало 37 000 лева. Той визира парите, с които се откупи от “сините“ преди извес­тно време.

“Уникално е! Емоцията е голяма. Искам да кажа, че Лев­ски има една голяма пуб­лика. Тази дузпа ми струваше едни 37 000 лева, за това живеех и се рад­вам много“, каза щас­т­ливият Йомов.

Героят за Славия с три спасени дузпи Георги Пет­ков комен­тира по любопитен начин триумфа срещу Лев­ски. Вратарят отрази една дузпа в редов­ното време и две при изпъл­нението на 11-метрови наказателни удари след 120-те минути.

“Мен ме освир­к­ват нав­сякъде. Лошото е, когато не ме освир­к­ват. Тогава Георги Пет­ков не може да играе. Радос­тен съм за тези фут­болисти на 20 и 21 години. Днес в нашата група имаше само бъл­гари и съм щас­т­лив за тях. Аз съм печелил купи, но се рад­вам за тях“, комен­тира Пет­ков.

В същото време наз­рява сериозна идея — да бъде кръс­тена трибуна на името на вратаря на стадион “Славия“. Идеята на привър­жениците се споделя и от доста от служителите в клуба и се очаква в най-скоро време да бъде нап­равено пред­ложението. Пет­ков има 11 сезона в Славия. За първи път под­писва с “белите“ през лятото на 1996 година. Играе в “Овча купел“ до 2001-ва, когато премина в Лев­ски и остана на “Герена“ 10 години. Стражът се завърна в Славия през 2012 година.

България

Икономика

България не може да задоволи нуждите си от плодове и зеленчуци

България не може да задоволи нуждите си от плодове и зеленчуци

Проблемите - ниска производителност, подпомагане, внос на съмнителни цени

Бъл­гария не може да задоволи вът­реш­ното тър­сене от плодове и зеленч…

Прочети още:

Loading...

Култура

Свят

Земеделие