ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 110, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Лудогорец не даде шанс на ЦСКА

Лудогорец не даде шанс на ЦСКА

Лудогорец не даде шанс на ЦСКА

Ще сме големи наивници, ако си мислим, че сме абонирани за титлата, заяви изпълнителният директор на „орлите” Ангел Петричев

Лудогорец не даде шанс на ЦСКА във вълнуващ мач с много положения и го победи с 1:0 в Разград. В герой за шампионите се превърна Вандерсон, който реализира единственото попадение в 21-ата минута на срещата от петия кръг на Първа лига.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви след края на срещата, че все пак още нищо не е решено в шампионата, като добави, че три отбора се борят за титлата през този шампионат.

“В този мач Лудогорец изпусна много положения. Важен е успехът, тъй като се потвърдиха думите ни, че в Лудогорец се работи правилно. Запазихме самообладание във този важен момент. Нашите момчета могат да дадат още много на българския шампионат. Рано е да слушаме реквиеми. Лудогорец има огромен потенциал и изключителен треньорски щаб. Следващата голяма цел е да се класираме в групите на Лига Европа”, започна Петричев.

„Не съм изненадан че три отбора се вкопчиха в битката за първото място, тъй като бях убеден, че Левски ще има друго лице през този сезон. Те ще показват потенциала, който има, а и за всички ще бъде интересно да наблюдаваме борбата за титлата през този сезон. Качеството при нас трябва да се подобрява, тъй като в Европа страдаме. Отново остана само Лудогорец в Европа. Отборите ни отпадат твърде рано. В България може да имаме, каквито си искаме страсти, но истинските мачове са на европейската сцена. За да създаваш имидж на българския футбол, трябва да побеждаваш навън. За нас ще бъде по-трудно в Първа лига, ако се класираме в групите на Лига Европа. Доказахме, че отборът ни е способен да играе в цикъла „четвъртък-неделя” и да печели в шампионата. Напрежението в Лудогорец бе създадено отвън. Трябва да сме много големи наивници, ако мислим, че сме абонирани за титлата“, каза шефът на Лудогорец.

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро заяви, че за него загубата не е изненадваща, като добави, че тя идва от най-добрия отбор в България. “Загубихме 0:1 от най-добрия отбор в България. Може би за вас да е голяма изненада, но за мен не толкова. Имахме големи надежди, но не е края на света, загубихме от шампиона на България. Направихме малка стъпка назад към реалността“, заяви Ел Маестро.

В следващия кръг Лудогорец гостува на Славия, докато ЦСКА е домакин на Верея.

България

Култура

Земеделие