Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Монтана се издъни на “Огоста“ и сдаде второто място

Монтана се издъни на “Огоста“ и сдаде второто място

Отборът на Мон­тана завърши 2:2 като домакин на Ботев (Гълъбово) и вече заема третото място в под­реж­дането на Втора лига. Фут­болис­тите на Стефан Генов имат равни точки с Арда (Кър­джали), но заради по-лоши показатели в дирек­т­ните срещи се смък­наха с едно място надолу. С три точки по-малко е ЦСКА 1948. Мачът се разви лошо за тима на Мон­тана, който игра с човек по-малко в 3/4 от игровото време. В 25-ата минута Борис­лав Стой­чев получи чер­вен кар­тон и така бив­шият бранител на Лев­ски и Берое остави домакините в чис­лено намален със­тав.

В шес­тата минута Атанас Илиев откри резул­тата – 1:0. След почив­ката Джунейт Яшар изравни но в 71-ата минута Илиев изведе отново Мон­тана нап­ред в резул­тата. Гос­тите от Гълъбово обаче казаха пос­лед­ната си дума в 89-ата минута, когато юношата на ЦСКА Ран­гел Абушев матира стража на Мон­тана Ивайло Василев за край­ното 2:2.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...