Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт04082020

Брой 146, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.66794 BGN1 GBP = 2.17283 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Румънски национал си тръгва от Разград

Румънски национал си тръгва от Разград

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че румън­с­кото крило Адриан Попа няма да остане в отбора. Нисич­кият фут­болист дойде през зим­ната пауза под наем от Рединг, но в по-голямата част от мачовете разочарова с пред­с­тавянето си. “Няма да задър­жаме Адриан Попа, категорично. Всеки фут­болист е в деликатна ситуация, когато дойде тран­с­ферен пазар. Не знам откъде дой­доха инфор­мациите за Клаудиу Кешеру, който първо трябва да говори с шефовете на клуба и треньорите. Сега, ако го е нап­равил другаде – не зная. Пред нас не е говорил”, заяви Стоев в предаването “Домът на фут­бола” по Диема Спорт.

Треньорът на Лудогорец уточни какви са отношенията между него и Мар­селиньо. Двамата влязоха в раз­пра по време на мача на „орлите” с Черно море във Варна, след като бразил­с­кият плей­мей­кър бе заменен, но изрита бутилка с вода, което не се пон­рави на специалиста. „Уточ­нихме си отношенията с Мар­селиньо след случилото се във Варна. Всеки има задъл­жения в клуба, както и йерар­хия. Играчът раз­бра греш­ката си и се извини пред всички. Всяка след­ваща подобна проява, на който и да е фут­болист, то той няма да е част от клуба”, обясни Стоев.

Нас­тав­никът на Лудогорец обяви целите на отбора за новия сезон – учас­тие в груповата фаза на Шам­пион­с­ката лига. Стоев изрази надежди, че клубът ще е завър­шил поне 80% от тран­с­ферите си на „Лудогорец Арена” до 9-и юни, когато тимът стар­тира под­готов­ката си. „Иска ми се до тази дата тран­с­ферите да са прик­лючени. Ще се опитаме дотогава да сме финиширали с поне 80% от тран­с­ферите. Трябва ни обновяване на със­тава, за да влезем в Шам­пион­ска лига – така ще е трудно. Има и един процес на стиковане, когато се взимат нови играчи. Не е лесно, но по-добре така, откол­кото да градим илюзии, че в този фор­мат, в който сме, ще влезем в Шам­пион­с­ката лига. По прин­цип целите са ни ясни – Шам­пион­с­ката лига е №1, а Лига Европа е №2”, призна Стойчо Стоев.

България

Икономика

Култура

Свят

Земеделие

Ожънати са 4,5 милиона тона пшеница от 97 % от площите

Ожънати са 4,5 милиона тона пшеница от 97 % от площите

Компенсации за напълно пропаднали площи ще се отпускат за 120 000 дка

В края на жът­вата в хам­барите са приб­рани 4,5 млн. тона пшеница, като д…

Прочети още:

Loading...