Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Съб15082020

Брой 154, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.16418 BGN1 CHF = 1.81364 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Весела Димитрова: Понякога кариерата на елитните спортисти приключва не по най-очаквания начин

Весела Димитрова: Понякога кариерата на елитните спортисти приключва не по най-очаквания начин

Весела Димитрова: Понякога кариерата на елитните спортисти приключва не по най-очаквания начин

Старши треньор­ката на национал­ния отбор по художес­т­вена гим­нас­тика Весела Димит­рова и капитан­ката на ансам­бъла Симона Дян­кова също под­к­репиха Елена Бинева. “След проведено лечение и препоръчана от лекар­с­кия екип 6-месечна почивка трав­мата на Елена Бинева не поз­волява тя да продължи със­тезателна дей­ност. Въп­реки усилията и желанието на всички, понякога кариерата на елит­ните спор­тисти прик­лючва не по най-очаквания начин! Елена е изк­лючително силно момиче, което ясно осъз­нава какви биха били пос­лед­с­т­вията, ако продължи да се натоварва. Работила съм с много момичета, но рядко съм срещала такива като нея. Дете с изк­лючителна психика, бор­бен дух , мотиватор и всички останали качес­тва, нужни на човек да побеж­дава! Тя беше част от отбора, спечелил квота за Олим­пийс­ките игри, а и съм сигурна, че ще остане част от отбора, който ще спечели още много медали. Наис­тина съжалявам за това, че няма да може да продължи да се със­тезава, но съм сигурна, че ще продължи да ни под­к­репя, а поз­навайки я, съм убедена, че ще намери своя път и ще бъде щас­т­лива и удов­лет­ворена с как­вото и да се занимава от тук нататък. И нак­рая искам да споделя само, че съм щас­т­лива, че се срещ­нах и работих с нея. Понякога децата могат да ни научат на много неща. Обичам те, Ели, и ти благодаря за всичко! От сърце ти желая успех в живота и най вече остани Човека, който си”, заяви треньор­ката на ансам­бъла Весела Димит­рова.

“Беше ни изк­лючително трудно да приемем, че спор­т­ната кариера на Ели ще прик­лючи. С нея спечелихме пър­вия си медал. Заедно меч­таехме и за пос­лед­ния… А и както един наш приятел казва: “Вие сте като пар­чета от пъзел”! Но животът е пълен с изненади и понякога те не са никак приятни. Тя бе пос­тавена в изк­лючително трудна ситуация и взе най-мъдрото решение, което бе уважено от всички нас. Дос­тойн­с­т­вото, лоял­ността и смелостта, които носи в себе си, я правят огромен Човек! Това, че се налага да се откаже, не заличава успехите й, а ги прави още по-стойностни и значими! Елена невед­нъж показа колко е силна и как физичес­ката болка не може да спре желанието на един спор­тист да се бори за художес­т­вената гим­нас­тика, за Бъл­гария, за нас. И не спира да го показва. Не се притес­нявайте, Ели е всеки ден с нас, пъзелът е цял. Тя е част от отбора и това ще е така до самия край! Вяр­вам ‚че когато Вселената зат­варя една врата, отваря друга. А в ней­ния случай съм сигурна в това, защото още нищо не сте видели от моята Елена — Вселена!“, сподели пък капитан­ката Симона Дян­кова.

България

Икономика

Култура

Свят

Демонстрациите в Беларус не стихват пети пореден ден

Демон­с­т­рациите в Беларус не стих­ват пети пореден ден

7000 души са задържани от неделя 0 “Комерсант“: Страната се раздели на арестуващи и арестувани

Демон­с­т­рациите в Беларус продъл­жават вече …

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...