Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 187, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Лудогорец нямало да подцени исландския Валур

Лудогорец нямало да подцени исландския Валур

Лудогорец нямало да подцени исландския Валур

Надявам се играчите да си повярват и да не дават възможности на съперника, заяви треньорът на тима от Разград Стойчо Стоев

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се надява, че неговият тим няма да под­цени ислан­д­с­кия Валур в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двата тима завър­шиха 1:1 в пър­вата среща, а тази вечер от 20,30 часа в Раз­г­рад трябва да решат кой ще продължи нап­ред. “Имаме варианти да се справим с този против­ник. Надявам се играчите от начал­ните моменти да си повяр­ват и да не дават въз­мож­ности на Валур. Също така нашите фут­болисти трябва да изпол­з­ват сил­ните си качес­тва и индивидуално, и като отбор. Ще дейс­т­ваме по флан­говете, имаме скорост. И в цен­т­рал­ната зона имаме сила, но когато един отбор се прибере в соб­с­т­вената си половина, тогава в един момент полето се минимизира и става трудно. Но имаме сила в цен­търа, имаме и на флан­говете”, заяви Стойчо Стоев.

Специалис­тът добави, че не очаква проб­леми от под­ценяване, тъй като резул­татът не пред­полага отпус­кане. “Няма как да има под­ценяване, все пак пър­вият мач завърши наравно. Не сме взели пред­нина, за да сме спокойни. Ислан­д­ците са такъв типаж, играят такъв фут­бол, че винаги могат да те зат­руд­нят. Ние го знаем и ще бъдем много внимателни в това отношение”, добави още специалис­тът.

Стоев беше попитан дали е мис­лил по так­тиката и пос­т­рой­ката на отбора, както и за въз­мож­ността в някакъв етап от мача Лудогорец да играе с двама нападатели. “Да играем с двама нападатели? Всичко е вариант. В главата ми има най-различни варианти при добро стечение на обс­тоятел­с­т­вата, и при не дай си Боже при лошо стечение. Да играем в атака с двама не е за първи път, така че не е нещо ново. В отбора няма здравос­ловни проб­леми, така че от тази гледна точка всичко е наред и това ни дава въз­мож­ност да имаме повече избор. Всеки треньор има дилема преди даден мач как да започне. Надявам се, че с екипа ще изберем най-добрия със­тав“, каза още треньорът на “орлите“ от Раз­г­рад.

България

Икономика

Култура

Кенет Брана отличен с голямата награда в Торонто

Британ­с­кият филм “Бел­фаст“ спечели голямата наг­рада на 46-ия Меж­дународен фил­мов фес­тивал в Торонто.

Биог­рафична драма на британ­с­кия режисьор…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Торовите заводи спират работа заради скъпия газ

Торовите заводи спират работа заради скъпия газ

От януари 2022 г. токът за бита ще поскъпне поне с 50%, предвижда енергиен експерт

Ряз­кото пос­къп­ване на тока в Европа се дължи на новите цен…

Прочети още:

Loading...