Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 149, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Лудогорец нямало да подцени исландския Валур

Лудогорец нямало да подцени исландския Валур

Лудогорец нямало да подцени исландския Валур

Надявам се играчите да си повярват и да не дават възможности на съперника, заяви треньорът на тима от Разград Стойчо Стоев

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев се надява, че неговият тим няма да под­цени ислан­д­с­кия Валур в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двата тима завър­шиха 1:1 в пър­вата среща, а тази вечер от 20,30 часа в Раз­г­рад трябва да решат кой ще продължи нап­ред. “Имаме варианти да се справим с този против­ник. Надявам се играчите от начал­ните моменти да си повяр­ват и да не дават въз­мож­ности на Валур. Също така нашите фут­болисти трябва да изпол­з­ват сил­ните си качес­тва и индивидуално, и като отбор. Ще дейс­т­ваме по флан­говете, имаме скорост. И в цен­т­рал­ната зона имаме сила, но когато един отбор се прибере в соб­с­т­вената си половина, тогава в един момент полето се минимизира и става трудно. Но имаме сила в цен­търа, имаме и на флан­говете”, заяви Стойчо Стоев.

Специалис­тът добави, че не очаква проб­леми от под­ценяване, тъй като резул­татът не пред­полага отпус­кане. “Няма как да има под­ценяване, все пак пър­вият мач завърши наравно. Не сме взели пред­нина, за да сме спокойни. Ислан­д­ците са такъв типаж, играят такъв фут­бол, че винаги могат да те зат­руд­нят. Ние го знаем и ще бъдем много внимателни в това отношение”, добави още специалис­тът.

Стоев беше попитан дали е мис­лил по так­тиката и пос­т­рой­ката на отбора, както и за въз­мож­ността в някакъв етап от мача Лудогорец да играе с двама нападатели. “Да играем с двама нападатели? Всичко е вариант. В главата ми има най-различни варианти при добро стечение на обс­тоятел­с­т­вата, и при не дай си Боже при лошо стечение. Да играем в атака с двама не е за първи път, така че не е нещо ново. В отбора няма здравос­ловни проб­леми, така че от тази гледна точка всичко е наред и това ни дава въз­мож­ност да имаме повече избор. Всеки треньор има дилема преди даден мач как да започне. Надявам се, че с екипа ще изберем най-добрия със­тав“, каза още треньорът на “орлите“ от Раз­г­рад.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

ЮНЕСКО добавя 33 нови обекта към списъка на световното културно наследство

ЮНЕСКО добавя 33 нови обекта към списъка на световното културно наследство

Потвърдени са около две дузини културни обекти, както и 1394 км железопътна линия в Иран

След няколко дни онлайн обсъж­дания Организацията на …

Прочети още:

Loading...

Земеделие