Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 209, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Неймар под наем в Барселона

Неймар под наем в Барселона

Ръковод­с­т­вото на Бар­селона взе окон­чателно решение какво ще бъде официал­ното пред­ложение към Пари Сен Жер­мен за Ней­мар – бразилецът да бъде прив­лечен под наем с опция за задъл­жително закупуване след една година. Причината за това е, че на “Камп Ноу“ няма бюджет, с който да се финан­сира сега прив­личането на Ней­мар. Клубът вече похарчи близо 250 милиона евро за тран­с­ферите на Антоан Гриз­ман, Франки де Йонг, Нето и Жуниор Фирпо. Идеята да бъдат пред­ложени играчи в замяна се провали, тъй като никой от нас­тоящия със­тав не иска да напуска Бар­селона. ПСЖ имаше интерес към Филипе Коутиньо, но той вече е преот­с­тъпен на Байерн (Мюн­хен).

Бар­селона няма да губи никакво време и вед­нага ще отп­рави своята оферта към ПСЖ. Френ­с­кият клуб обаче пред­почита да продаде Ней­мар още сега, което според “Марка“ може да даде предим­с­тво на Реал (Мад­рид), който също се интересува от бразилеца.

АС“ твърди, че меж­дув­ременно Ювен­тус също се е включил в бит­ката за Ней­мар. Според изданието спор­т­ният дирек­тор на “биан­конерите“ Фабио Паратичи вече се е свър­зал с ПСЖ и е пред­ложил Пауло Дибала плюс пари. Според “АС“ финан­совата част от офер­тата доб­лижава 100 милиона евро. Италиан­с­кият клуб оценява Дибала на 80 милиона евро, което значи, че общата стой­ност пред­ложена за Ней­мар е 180 милиона.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

САЩ разрешиха трета доза „Модерна“ и втора „Джонсън и Джонсън“

Расте натис­кът върху бол­ниците в Обединеното крал­с­тво. С близо 50 000 случая н…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Влошаването на качеството на хранене отново ще ни нареди на първо място в ЕС по сърдечно-съдови заболявания и свързани с храненето болести

„З…

Прочети още:

Loading...