Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 209, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Кобрата “нокаутира“ с думи Тайсън Фюри

Кобрата “нокаутира“ с думи Тайсън Фюри

Кобрата “нокаутира“ с думи Тайсън Фюри

Българският боксьор отвърна в остър тон на заканите на Циганския крал

Официал­ният претен­дент на IBF в тежка категория Куб­рат Пулев отговори на напад­ките на бив­шия световен шам­пион на WBA, IBF и WBO и нас­тоящ линеен пър­венец Тай­сън Фюри по повод отказа на бъл­гар­с­кия бок­сьор да се бие с него. Коб­рата твърди, че всъщ­ност ситуацията е точно обрат­ната. Думите на Коб­рата са в отговор на обвиненията на британеца, че много бок­сьори, сред които и бъл­гаринът, са отказали да се изп­равят срещу него. Циган­с­кия крал се закани да рита зад­ника на Пулев по целия път до Бъл­гария.

“Фюри изпол­зва мен и някои други бок­сьори, за които знае, че в момента не сме на раз­положение поради раз­лични причини, само за да може да си прави без­п­латна рек­лама. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на раз­положение, но просто се уплаши“, заяви Куб­рат.

След като спечели с единодушно решение на съдиите срещу братов­чеда на Тай­сън Фюри — Хюи Фюри, миналия октом­ври в „Арена Армеец”, Пулев стана задъл­жителен претен­дент за тит­лата на IBF и сега чака победителя от пред­с­тоящия реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа.

“Пър­вата ми цел е да стана световен шам­пион, продължи бъл­гар­с­кият бок­сьор. — А не да се бия само с произ­волни неиз­вес­тни против­ници, как­вото прави Тай­сън Фюри. Спечел­ването на тези колани в момента е основ­ният ми приоритет. Ще дойде редът на Фюри и когато това стане, ще го нап­равя също тол­кова без­силен, кол­кото братов­чед му, който също много говореше“, уверен е бъл­гаринът.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

САЩ разрешиха трета доза „Модерна“ и втора „Джонсън и Джонсън“

Расте натис­кът върху бол­ниците в Обединеното крал­с­тво. С близо 50 000 случая н…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Влошаването на качеството на хранене отново ще ни нареди на първо място в ЕС по сърдечно-съдови заболявания и свързани с храненето болести

„З…

Прочети още:

Loading...