Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 232, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Паулиньо: Не виждам проблем да бием ЦСКА и Лудогорец

Паулиньо: Не виждам проблем да бием ЦСКА и Лудогорец

Паулиньо: Не виждам проблем да бием ЦСКА и Лудогорец

Контузии ми попречиха да играя пълноценно през миналия сезон, заяви бразилската звезда на Левски

Фут­болис­тът на Лев­ски Паулиньо, който отбеляза два гола на Витоша (Бис­т­рица) в мач от пър­вен­с­т­вото, спечели приза за фут­болист на шес­тия кръг в efbet Лига. Бразилецът смята, че „сините” нямат никакъв проб­лем да победят двата отбора най-големи съпер­ници за пър­вото място на неговия тим — Лудогорец и ЦСКА.

“Сега ни пред­с­тои двубой срещу Локомотив (Пд). Ще бъде сложен и труден мач за нас, но играем у дома и ще тър­сим трите точки. Именно заради това работим тол­кова сериозно тази сед­мица — за да тър­сим победа и да я пос­тиг­нем. Целта ми е да вкарам въз­можно най-много голове и да помогна на терена, защото фут­болът е най-вече отборна игра. Дос­татъчно е да си тръг­нем с три точки от срещата“, заяви Паулиньо.

“Петър Хуб­чев има големи изис­к­вания към нас и иска да изцеди мак­симума от нашите въз­мож­ности. Не ни оставя дори за миг да помис­лим, че може да не се раз­даваме на 100 процента. Работим и вър­вим по правил­ния път. Срещу по-малките отбори трябва да печелим задъл­жително, за да играем със спокойс­т­вие и самочув­с­т­вие срещу големите. Не отс­тъп­ваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме много добри фут­болисти и можем да ги победим. Готови сме да победим всеки един от отборите на върха, не виж­дам никакъв проб­лем“, добави бразил­с­кото крило.

“Всички знаем, че на новите им трябва време, за да се сработим и именно това тър­сим в трениров­ките. Определено се усеща, че ставаме по-силен колек­тив. С всеки изминал мач ставаме по-постоянни и по-обиграни, което ще ни помогне в след­ващите кръгове“, продължи Паулиньо.

“Дали тран­с­ферът на Мариани ме стимулира? Винаги мисля за моята работа и това, което правя тук в Лев­ски. Вяр­вам в съд­бата и в това, че Гос­под е начер­тал път за всеки. Пожелавам успех на Давиде, а аз съм със­редоточен върху Лев­ски. Другото — как­вото Гос­под покаже. Миналият сезон беше труден, заради кон­тузиите, които получавах. Връщах се на терена и се кон­туз­вах отново. Това беше много трудно за мен. Този път обаче нап­равих добра под­готовка и се старая в трениров­ките. Най-важното е да помагам на отбора“, завърши Паулиньо.

България

Икономика

Регионалният министър: Строителният брланш пада жертва на хаосда от 2018-2020 г.

Регионалният министър: Строителният брланш пада жертва на хаосда от 2018-2020 г.

Заедно с минис­търа на финан­сите ще се опитаме да осигурим старите плащания към път­нос­т­роител­ните фирми. В чет­вър­тък от 11 часа имаме уговоре…

Прочети още:

Loading...

Култура

115 години от рождението на Астрид Линдгрен

Софийс­кият меж­дународен литературен фес­тивал за деца и младежи отбелязва 115 години от рож­дението на Аст­рид Лин­д­г­рен. Събитието е на 7 декем…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

БАБХ са масирани проверки на рибата по Никулден

Бъл­гар­ска аген­ция по безопас­ност на храните (БАБХ) започва засилени проверки за Никул­ден. От днес, 28.11., до 6-ти декем­ври включително, ще …

Прочети още:

Loading...