Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 69, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Хубчев прави една промяна за дербито с ЦСКА

Хубчев прави една промяна за дербито с ЦСКА

Хубчев прави една промяна за дербито с ЦСКА

Треньорът на Лев­ски Петър Хуб­чев обмисля да нап­рави само една промяна в своя със­тав за дер­бито с ЦСКА в неделя, пише “Тема спорт“. Срещата е от 17:45 часа на Национал­ния стадион “Васил Лев­ски“. 

Специалис­тът получи добри новини и ще може да раз­чита за този мач на дос­коро кон­тузения Хали Тиам. Очаква се на линия да бъде и Филипе Нашименто. Сенегалецът е гласен за титуляр срещу “чер­вените“, докато пор­тугалецът ще остане резерва. Тиам ще заеме позицията на Илия Юруков, който започна като титуляр срещу Локомотив (Плов­див). Африканецът ще си пар­т­нира с Мар­тин Рай­нов в цен­търа на терена.

Хуб­чев не смята да прави други промени, тъй като е останал доволен от пред­с­тавянето на своя отбор при победата с 1:0 над “черно-белите“. На вратата отново ще бъде Милан Миятович, а карето в обрана ще включва Живко Миланов, Иван Горанов, Янис Кар­гас и Нуно Рейш. Нас­тав­никът все още не иска да рис­кува с Хол­мар Ейол­ф­сон.  По крилата ще атакуват Паулиньо и Станис­лав Иванов. В ролята на плей­мей­кър ще бъде Франко Мазурек. 

Към момента Найджъл Робърта печели дуела с Дени Алар за върха на атаката. Холан­децът има 3 гола в 4 мача. Станис­лав Кос­тов няма да бъде въз­с­тановен за срещата с ЦСКА.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Франция отваря архивите на Франсоа Митеран за Руанда

Фран­ция ще отвори архивите за Руанда на бив­шия френ­ски президент Фран­соа Митеран, като част от усилието да се раз­бере по-добре ролята й в аф…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Нов модел на ОСП дава свобода в програмиране на мерките

Националните приоритети и специфики да са водещи при изготвяне на Стратегическите планове

Как върви изгот­вянето на Стратегичес­ките планове за…

Прочети още:

Loading...