Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 209, Година XXXII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Паро: Coy разочарова, няма начин равен или загуба да се приемат нормално в дербито

Паро: Coy разочарова, няма начин равен или загуба да се приемат нормално в дербито

Паро: Coy разочарова, няма начин равен или загуба да се приемат нормално в дербито

ЦСКА нат­рупа доста нес­получ­ливи мачове в тол­кова ранен етап от пър­вен­с­т­вото. Твърде много станаха греш­ните стъпки, а прог­рамата пред полагаше да се спечелят повече точки. Това сподели леген­дата на ЦСКА Аспарух Никодимов.

“Отборът не игра лошо срещу Дунав, но изпусна прекалено много въз­мож­ности. Не е проб­лем, че ЦСКА влиза във веч­ното дерби с 4 точки изос­таване от Лев­ски, важ­ното е каква ще е раз­ликата след мача в неделя.

Нат­рупаха се издънки в шам­пионата, което неминуемо влияе и психически на играчите както от гледна точка на самочув­с­т­вие, така и като мик­рок­лимат вътре в отбора. Пред­с­тавянето не е на очак­ваното ниво и това е очевидно за всички. Това е.

В Русе видяхме, че не помогна и отх­лаб­ването на сгъс­тения цикъл. За капак отборът отпадна в Европа от неп­ретен­циозен съпер­ник, на който преди години изобщо нямаше да му се обръща внимание, а щеше да се очаква да бъде елиминиран с лекота.

На мача в Русе за пореден път си пролича, че Али Coy не е гола­джия. Затова и от началото на сезона в предни позиции се раз­чита почти изцяло на проб­лясъците на Еван­дро. Друг е въп­росът дали бразилецът може да под­държа пос­тоян­с­тво през цялото пър­вен­с­тво. Засега му върви, но… Coy разочарова за пореден път.

На този етап най-добри впечат­ления от лят­ната селек­ция оставя Занев. Мом­чето е на ниво във всеки мач. А като го слушам как говори след срещите, си дава u пер­фек­тно сметка в кой клуб играе. За останалите попъл­нения никак не съм сигурен, че знаят къде се намират.

Друго, което прави впечат­ление, е безум­ната идея да се играят мачове от 18:00 часа в най-големите жеги. Пълна глупост и абсурд е да излизаш на 35 градуса. Нав­ремето и ние сме играли по това време, но тогава имаше по един-два стадиона с освет­ление. Сега като има, не го изпол­з­ват. Какво лошо ще стане, ако част от мачовете в кръга се засичат? По цяла Европа във водещите пър­вен­с­тва има двубои с един и същи начален час. А ние тук сме тръг­нали да измис­ляме топ­лата вода.

Срещу Лев­ски друга алтер­натива освен победата няма. Ако ЦСКА иска да стои в бит­ката за тит­лата, е задъл­жен да спечели дер­бито и след това да нап­рави дълга серия от успешни мачове. Този двубой ще покаже доколко е сложен край на тен­ден­цията от миналия сезон чер­вените да не могат да печелят големите мачове. Лев­ски също не играе добре, но е по-ефективен. Хуб­чев е добър треньор. Най-малкото ще нареди отбора правилно в защита. Това може да е дос­татъчно, още повече като виж­даме нис­ката резул­тат­ност на ЦСКА. Ще се получи много здрава битка, двата отбора ще се захапят. В този двубой обаче ЦСКА не може да има извинения. Трябва да спечели и да започне да навак­сва пропус­натото. Иначе сезонът още отсега зас­т­рашително ще отиде към графата “нулев“. А в пос­ледно време се нат­рупаха доста такива“.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

Великобритания е пред здравен колапс, 1000 влизат в болница на ден

САЩ разрешиха трета доза „Модерна“ и втора „Джонсън и Джонсън“

Расте натис­кът върху бол­ниците в Обединеното крал­с­тво. С близо 50 000 случая н…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Купуваме все по-некачествени храни, предимно от внос

Влошаването на качеството на хранене отново ще ни нареди на първо място в ЕС по сърдечно-съдови заболявания и свързани с храненето болести

„З…

Прочети още:

Loading...