Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 238, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Грандът Зенит (Казан) записа изненадваща домакинска загуба

Грандът Зенит (Казан) записа изненадваща домакинска загуба

Грандът Зенит (Казан) записа изненадваща домакинска загуба

Играхме много слабо, призна българският волейболист Цветан Соколов

Бъл­гар­с­кият национал Цветан Соколов бе един­с­т­веният волей­болист на гранд Зенит (Казан), който игра на ниво при изненад­ващата домакин­ска загуба на тима от Факел (Новий Урен­гой) с 0:3 (23:25, 23:25, 24:26) в мач от 3-тия кръг в Супер­лигата на Русия. Въз­питаниците на Алек­сей Вер­бов играха безоб­разно слабо, а на фона на това Цветан Соколов нап­рави силен първи гейм, като записа 12 точки за своя тим.

Учуд­ващото е, че при тази силна игра на бъл­гар­с­кия диагонал, той получи едва три точ­кови подавания в атака през втората част от раз­п­ределителя Алек­сан­дър Бутко… и на прак­тика бе изк­лючен от играта.

Цветан Соколов комен­тира изненад­ващата домакин­ска загуба на своя клуб Зенит (Казан) от Факел (Новий Урен­гой), който е воден от Камило Плачи. “Играхме много слабо. Гот­вихме се усилено за този двубой, но не ни се получи нищо. Днес те рис­куваха и всичко им се получи. Волей­болис­тите на Факел играха много добре в защита и на сер­вис”, заяви Цветан Соколов на доста добър руски език след двубоя.

“Сега трябва да изг­ледаме още вед­нъж целия мач, да отк­рием греш­ките си и да подоб­рим нашата игра, защото имаме мач след 4 дни”, допълни бъл­гар­с­кият волей­болист.

В след­ващия 4-ти кръг Зенит гос­тува на Белогорие (Бел­город), където пък играе националът Розалин Пен­чев. Срещата е в сряда от 18 часа бъл­гар­ско време.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Не стихват безредиците в Атина и Солун заради прострелването на ромски младеж от полицията

Гръц­кото правител­с­тво призова за спокойс­т­вие днес, след като през нощта в един от квар­талите на Атина и в район край втория по големина град…

Прочети още:

Loading...

Земеделие