Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 188, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Роналдо пак гневен от смяната

Роналдо пак гневен от смяната

Роналдо пак гневен от смяната

Звез­дата на Ювен­тус Крис­тиано Роналдо бе гневен след като бе заменен за втори път в рам­ките на една сед­мица. 34-годишният нападател напусна терена още в 55-ата минута на дер­бито срещу Милан, а на негово място се появи Пауло Дибала, който впос­лед­с­т­вие донесе победата на “Старата гос­пожа” (1:0). Пор­тугалецът обаче не прие добре решението на треньора Маурицио Сари и дирек­тно пое към съб­лекал­ните след смяната, а впос­лед­с­т­вие си тръгна от стадиона няколко минути преди края на срещата.

Роналдо бе заменен и в срещата с Локомотив (Мос­ква) (2:1) в Шам­пион­с­ката лига през сед­мицата. Тогава треньорът Сари обясни, че причината е кон­тузия, която мъчи фут­болиста. Става дума за проб­лем в коляното, който кара пор­тугалеца да променя начина си на тичане и да натоварва повече бед­рените си мус­кули.

Все още не е ясна причината за смяната в мача с Милан, но нищо чудно да става въп­рос за същия проб­лем. Въз­можно е обаче това да е и треньор­ско решение, тъй като Роналдо не бе на поз­натото ниво срещу “росонерите”.

Резул­тати: Каляри – Фиорен­тина 5:2, Лацио — Лече 4:2, Сам­п­дория — Аталанта 0:0, Удинезе – СПАЛ 0:0 и Парма – Рома 2:0.

След 12 кръг в Серия „А” начело е Ювен­тус с 32 точки, пред Интер – 31, Лацио и Каляри с по 24, Аталанта – 22, Рома – 22, и др.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Русия приема официално новите територии в петък на церемония в Кремъл

Русия приема официално новите територии в петък на церемония в Кремъл

Тържественото подписване на договорите за присъединяване ще се проведе в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец

“В петък, в Геор­гиевс…

Прочети още:

Loading...