Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 238, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Валери Божинов остава в Ботев (Враца)

Валери Божинов остава в Ботев (Враца)

Нападателят Валери Божинов обяви, че остава в Ботев (Враца), където от два дни треньор е Антони Здрав­ков. След напус­кането на Сашо Ангелов се заговори и за раз­дяла със звез­дата. “Продъл­жавам да играя за Ботев (Враца). Надявам се скоро да прекъс­нем негатив­ната серия. Целта пред нашия отбор е да спечели кол­кото се може повече точки до края на шам­пионата. Най-важно е да изпит­ваме удовол­с­т­вие от фут­бола и да се забав­ляваме“, каза Божинов пред “Гонг“.

Бив­шият национал е доволен, че отново ще има въз­мож­ност да работи със Здрав­ков. “Рад­вам се, че Тони Здрав­ков стана треньор на нашия отбор. Поз­навам го добре, тъй като съм работил с него в Лев­ски. Именно той ме прив­лече пър­вия път на “Герена“. Здрав­ков имаше въз­мож­ност да работи и в Лудогорец, където със сигур­ност е научил много. Надявам се да го пренесе в Ботев (Враца). Здрав­ков ми нап­рави много добро впечат­ление. Личи си, че през пос­лед­ната година е претър­пял раз­витие. Раз­бира се, че не може да срав­няваме Лудогорец с Ботев (Враца). Там качес­т­вото е много по-високо, но въп­реки това смятам, че раз­полагаме с добри фут­болисти и имаме сили да пос­тиг­нем положителни резул­тати“, каза още Божинов.

“Моят баща Сашо Ангелов е легенда на Ботев (Враца) и това не е само мое мнение, а на още много хора. Не е случайно изказ­ването на ръковод­с­т­вото и кмета на Враца, че вратите на клуба винаги са отворени за него. Той даде много на отбора, но във фут­бола няма нищо вечно“, комен­тира нападателят смяната на треньора.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Не стихват безредиците в Атина и Солун заради прострелването на ромски младеж от полицията

Гръц­кото правител­с­тво призова за спокойс­т­вие днес, след като през нощта в един от квар­талите на Атина и в район край втория по големина град…

Прочети още:

Loading...

Земеделие