Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 238, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Новакът в групата ще се надиграва с Левски

Новакът в групата ще се надиграва с Левски

Новакът в групата ще се надиграва с Левски

Напрежението ще бъде при „сините”, твърди треньорът на Царско село Никола Спасов

Нас­тав­никът на Цар­ско село Никола Спасов не се плаши от гос­туването на Лев­ски, което пред­с­тои на отбора му след паузата в efbet Лига. Срещата от 17-ия кръг е на 24 ноем­ври на стадиона в квар­тал „Герена”. Специалис­тът под­черта, че нап­режението е при “сините“. “Нап­режението при Лев­ски е високо. Всъщ­ност, цялото нап­режение е при тях, ние не носим отговор­ност да вземем мача на всяка цена. Надявам се да зат­руд­ним Лев­ски мак­симално. Смятам, че имаме не лош отбор, можем да се надиг­раваме на “Герена“ с тях“, каза Спасов.

Нас­тав­никът на Цар­ско село сподели разочарованието си след поражението с 1:2 от Дунав в пос­лед­ната среща от 16-ия кръг на шам­пионата. Специалис­тът е на мнение, че многото изпус­нати положения са довели до загубата. “Жалко! Беше много важно да вземем трите точки срещу Дунав. Щяхме да ги откажем и да дишаме спокойно. Ясно е, че ги надиг­рахме, но сами сме си виновни. Не успяхме да си вкараме положенията. Играем от мач на мач по-добре и сме по-уверени. Един­с­т­вено ни лип­с­ват повечето голове. Родни Антуи вкарва във всеки мач, но трябва и някой друг да бележи. В след­ващите срещи ще опитаме да сме по-резултатни. Ще дой­дат мачове, в които къс­метът ще се обърне на нашата страна. Срещу Дунав двубоят се разви по нещас­тен начин. Това е положението. Сигурен съм, че ще избягаме от баражите с тази игра”, каза Спасов.

Отборът на Дунав взе много важни три точки от визитата си на Цар­ско село. Русенци победиха с 2:1 “царете“. Родни Антуи (20) изведе домакините нап­ред, а Мар­тин Ковачев (31) изравни. През второто полув­реме Ивайло Лазаров (63) нап­рави пълен обрата за русенци. След този кръг съпер­ниците си раз­мениха мес­тата в класирането. Дунав вече е десети с 16 точки, докато Цар­ско село е на 12-о място с 15.

България

Икономика

Loading...

Култура

Свят

Не стихват безредиците в Атина и Солун заради прострелването на ромски младеж от полицията

Гръц­кото правител­с­тво призова за спокойс­т­вие днес, след като през нощта в един от квар­талите на Атина и в район край втория по големина град…

Прочети още:

Loading...

Земеделие