Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 57, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) В Ливърпул очакват Салах да се възстанови до 23 ноември

В Ливърпул очакват Салах да се възстанови до 23 ноември

В Ливърпул очакват Салах да се възстанови до 23 ноември

Зав­ръщането на Мохамед Салах в игра остава с неясна дата, след като нападателят продъл­жава да се въз­с­тановяване от кон­тузия в глезена. Фут­болис­тът на Ливър­пул дори отпадна от групата на Египет за мачовете, които пред­с­тоят на „фараоните” срещу Кения и Комор­с­ките ост­рови.

Мо Салах бе зас­нет как носи пред­пазен ботуш на левия си крак в Кайро, докато съот­бор­ниците му от Египет водят тренировка. Sky Sports е научил, че на Салах му е било поз­волено да тренира извън базата на европейс­кия шам­пион в Мелууд и да продължи своята рехабилитация, а в клуба вяр­ват, че дните до след­ващия мач на мър­сисайдци ще са дос­татъчни гол­майс­торът да се въз­с­танови.

Все пак няма пот­вър­ж­дение колко време ще отсъс­тва Салах, който има девет гола в 17-те си мача за Ливър­пул през този сезон. Звез­дата на мър­сисайдци е под въп­рос за пред­с­тоящия дуел с Крис­тъл Палас на 23-и ноем­ври. 27-годишният играч бе кон­тузен при победата с 2:1 над Лес­тър на пети октом­ври, когато хал­фът на „лисиците” Хамза Чаудри влезе грубо в опор­ния крак на Мохамед Салах.

Икономика

МФ: България е изправена пред фалит

МФ: България е изправена пред фалит

Има риск за фик­сирания курс лев-евро и зам­разявана на доходите,алармира минис­търа на финан­сите Росица Велкова-Желева Бъл­гария е зап­лашена от…

Прочети още:

Loading...

Култура

Поетът Недялко Йорданов за живота и неизбежното в него

Скъпи приятели, с риск отново някои от вас да ме упрек­нат, че често мисля и пиша за смъртта, ви споделям това стихот­ворение. То е прос­тичко …

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие