Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Нед27092020

Брой 184, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.67954 BGN1 GBP = 2.14389 BGN1 CHF = 1.81566 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Член на УС на Локомотив (Сф) е сред задържаните след инцидентите в „Надежда”

Член на УС на Локомотив (Сф) е сред задържаните след инцидентите в „Надежда”

Член на УС на Локомотив (Сф) е сред задържаните след инцидентите в „Надежда”

Полицията задържа трима души след инциден­тите на стадиона в “Надежда“ по време на двубоя между Локомотив (София) и Хебър (Пазар­джик). Срещата завърши 3:3, след като гос­тите стиг­наха до точ­ката с попадение в пос­лед­ната минута. Мачът завърши с грозни сцени по трибуните и бой между фенове на домакините и шефове на гос­тите.

“След фут­болна среща от Втора лига между отборите на Локомотив (Сф) и Хебър са въз­ник­нали груби нарушения на общес­т­вения ред. В самия край на мача, когато отборът на гос­тите израв­нил резул­тата и докато официал­ните лица изразявали своята радост в ложата, към тях се насочили привър­женици на домакините. Крат­ките словесни пререкания прерас­нали във физическа самораз­п­рава, която от ложата се прех­вър­лила и извън стадиона. В сбиването се включили и други фенове на отбора домакин. След подаден заявител­ски материал във Второ районно управ­ление при СДВР са пред­п­риети процесуално-следствени дейс­т­вия и по случая е образувано досъдебно произ­вод­с­тво. До момента са задър­жани трима мъже, един от тях е член на Управител­ния съвет на Локо (Сф), а впос­лед­с­т­вие още един фен. Продъл­жават оперативно-издирвателните дейс­т­вия за установяване и на останалите учас­т­ници в инцидента”, съоб­щиха от полицията.

България

Икономика

Култура

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

Актьорът и режисьор Николай Урумов: “Около нас всичко е суматоха“

„Удовол­с­т­вие е да попад­неш в невероят­ния магичен, извън­земен, абсур­ден, смешен, трагичен Радич­ков свят, да се срещ­неш с Радич­ковите герои, т…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

Loading...