Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря23092020

Брой 182, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65931 BGN1 GBP = 2.135 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Треньорът на Черно море: Отмениха ни редовен гол

Треньорът на Черно море: Отмениха ни редовен гол

Треньорът на Черно море: Отмениха ни редовен гол

Хайде Лев­ски да взима Купата и да се свър­шва с тая истерия, заяви Илиан Илиев

Нас­тав­никът на Черно море Илиан Илиев се оплака от съдийс­т­вото след загубата от Лев­ски с 0:1 в 1/8-финалите на тур­нира за Купата на Бъл­гария. Специалис­тът, който беше една от големите звезди на “сините“ през 90-те години, смята, че реферът Николай Йор­данов е отменил редовен гол на “моряците“.

“Отмениха ни редовен гол, можехме да отидем в продъл­жения. Лев­ски се зат­вори след почив­ката, опитахме на кон­т­раатака, но това е риск. Претен­ции към моите фут­болисти имам, но Лев­ски се бранеше с всички сред­с­тва и успя да запази резул­тата. Куцаше ни креатив­ността, а при гола им зас­пахме. Много лесен гол допус­нахме. Здрав мач, времето пред­раз­полагаше за борба, единобор­с­тва. Реши се всичко от един човек, но да не отивам натам. Ако искате да говоря, нека най-накрая вземат титла или Купа и да се спре с тази истерия. Не го каз­вам да се заяж­дам. Няма кор­нер за тях, а аут в наша полза, после гол ни отмениха. Поз­д­равявам ги и им желая успех”, комен­тира треньорът на Черно море.

На “Герена“ трябва да си без­г­решен, а тук-там могат да ти вземат нещо, а като ти го вземат, краят е такъв, какъвто е в момента. Не искам сега да комен­тирам мача с Лудогорец, защото кол­кото и да изг­леж­дам спокоен, ще изд­рън­кам още някоя глупост. Ще мис­лим за Лудогорец, когато се приберем във Варна. Нямаме много време за въз­с­тановяване. Няма да я има тръп­ката да чакаме нещо през пролетта, но пък това не значи, че няма да се раз­даваме в пър­вен­с­т­вото“, каза Илиан Илиев след срещата на “Герена“.

В други два 1/8-финални двубоя Ботев (Гълъбово) победи Витоша (Бис­т­рица) с 2:1, а Ботев (Враца) раз­г­роми с 4:0 Кариана (Ерден).

България

Икономика

И българската следа в световния банков скандал FinCEN

И бъл­гар­с­ката следа в светов­ния бан­ков скан­дал FinCEN

Три са бъл­гар­с­ките банки, които фигурират в изтек­лите док­лади на американ­с­ките служби за борба с финан­совите прес­тъп­ления. „Инвес­т­банк“, „Пи…

Прочети още:

Loading...

Култура

„Истории с Ламбо” зак­рива „Сцена на кръс­топът”

В Плов­див със спек­такъла Сцена на кръс­топът” ще бъде зак­рит теат­рал­ният фес­тивал „Сцена на кръстопът”.Това е 24-ото издание на форума, чийто…

Прочети още:

Loading...

Свят

Ресторанти, барове и кръчми в Англия затварят по-рано

Рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия зат­варят по-рано

Ердоган очаква Турция да разработи своя ваксина срещу коронавируса.

Всички рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия ще зат­варят вече по-рано, в р…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...