Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Сря23092020

Брой 182, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65931 BGN1 GBP = 2.135 BGN1 CHF = 1.81752 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Ще видим кой е първи – Пулев или Усик, обяви промоутърът Еди Хърн

Ще видим кой е първи – Пулев или Усик, обяви промоутърът Еди Хърн

Промоутърът Еди Хърн комен­тира бъдещите съпер­ници на своя клиент Антъни Джошуа, след като британецът си върна светов­ните титли във вер­сии IBF, WBA и WBO. 30-годишният Джошуа е задъл­жен да се бие с Куб­рат Пулев, който е официален претен­дент за тит­лата на IBF (Меж­дународна бок­сова федерация). В същата ситуация е и Алек­сан­дър Усик, който е задъл­жителен претен­дент на WBO (Светов­ната бок­сова организация).

IBF твърди, че първи е редът на ней­ния претен­дент Пулев. От друга страна WBO нас­тоява, че Джошуа трябва да се изп­рави срещу Усик в най-скоро време. „Пър­вият задъл­жителен беше Куб­рат Пулев, той се оттегли и Антъни се би с Кар­лос Такам. Задъл­жителен претен­дент на WBO бе Алек­сан­дър Повет­кин, никой не искаше да се бие с него, а Антъни го победи“, припомни Хърн.

“В момента Куб­рат Пулев е претен­дент на IBF, Олек­сан­дър Усик е претен­дент на WBO. Ще говорим с двете организациите кой ще е първи и после по Коледа с Антъни Джошуа започ­ваме ще работим по след­ващия му мач“, допълни промоутърът на Ей Джей.

Самият Джошуа заяви след победата си, че е готов да проведе трети мач с Анди Руис. Освен това се говори, че британецът е силно заин­т­ригуван от битка с Дион­тей Уайл­дър, който държи шам­пион­с­кия пояс във вер­сия WBC (Световен бок­сов съвет). Бив­шият световен шам­пион Тай­сън Фюри също е на опаш­ката за битка с Антъни Джошуа.

България

Икономика

И българската следа в световния банков скандал FinCEN

И бъл­гар­с­ката следа в светов­ния бан­ков скан­дал FinCEN

Три са бъл­гар­с­ките банки, които фигурират в изтек­лите док­лади на американ­с­ките служби за борба с финан­совите прес­тъп­ления. „Инвес­т­банк“, „Пи…

Прочети още:

Loading...

Култура

„Истории с Ламбо” зак­рива „Сцена на кръс­топът”

В Плов­див със спек­такъла Сцена на кръс­топът” ще бъде зак­рит теат­рал­ният фес­тивал „Сцена на кръстопът”.Това е 24-ото издание на форума, чийто…

Прочети още:

Loading...

Свят

Ресторанти, барове и кръчми в Англия затварят по-рано

Рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия зат­варят по-рано

Ердоган очаква Турция да разработи своя ваксина срещу коронавируса.

Всички рес­торанти, барове и кръчми в Анг­лия ще зат­варят вече по-рано, в р…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...