Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Вт22092020

Брой 181, Година XXXI

            Валута: 1 USD = 1.65286 BGN1 GBP = 2.14178 BGN1 CHF = 1.81499 BGN
Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Моят джоб е тънък, обяви собственикът на „смърфовете”

Моят джоб е тънък, обяви собственикът на „смърфовете”

Моят джоб е тънък, обяви собственикът на „смърфовете”

Ще дишаме във врата на Лудогорец до края на шампионата, закани се собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски

Соб­с­т­веникът на Локомотив (Пд) Христо Крушар­ски даде прес­кон­ферен­ция преди дер­бито от 20-ия кръг на efbet Лига срещу Лев­ски. Двубоят от 20-ия кръг е на 15 декем­ври от 14,15 часа на стадиона в квар­тал „Лаута” в Плов­див. Сил­ният човек в тима нап­рави анализ на всичко най-интересно около “смър­фовете“. Крушар­ски раз­кри, че Георги Илиев се отказва в края на тази година, докато е на върха, защото после не иска да бъде плют.

“Работата на треньора е без­ком­п­ромисна. Всичко в отбора минава през приз­мата на раз­говорите и по този начин се стигна до тези резул­тати. При него няма ком­п­ромиси. Стига с тези финанси, Локомотив играе без пари. Моят джоб е тънък. При нас бюджетът е ясен. Стига сме говорили във фут­бола само за пари. В Локомотив (Пд) нещата са реални. Всеки си получава това, което дава. Не виж­дам един играч да струва, кол­кото един от Втора лига на Италия, Испания, а и от Аржен­тина“, започна биз­нес­менът.

“Нашето ниво се вдигна в мачовете от евротур­нирите. Един отбор израс­тва в такива двубои. Целта е да имаме повече такива срещи. Не знам дали сте правили статис­тика за головете на Локомотив, както и кой не е вкарал за тима. Аз не съм вкарал, защото не съм играл. Нямаме гол­майс­тор. От нашите мом­чета и защит­ниците бележат. Алмейда има 4 гола от 10 мача. Езе има голове. Вратарят Мар­тин Луков няма, но сега ще му дам да бие дузпа, за да влезе в тази класация. Дано да е срещу Лев­ски, защото там ще ми е най-приятно. Ще играем мъжки срещу тях“, добави още Крушар­ски.

“Има желание да прив­лечем двама фут­болисти, но ще мис­лим. Георги Илиев е категоричен, че си тръгва. Димитър Илиев има договор за още три години. Под­писа го преди два месеца. Иска да си остане в Плов­див. Той каза, че не иска да ходи никъде. Ще има двама или трима нови. Ще има играч на мяс­тото на Георги Илиев, ще има нападател и ще има нов играч на мяс­тото на Езе“, комен­тира сил­ният човек в Локомотив.

“Ще дишаме във врата на Лудогорец до края на шам­пионата. Раз­ликата не е много“, завърши Крушар­ски.

България

Икономика

Култура

Почина леген­дарен барабанист

Бив­шият барабанист на британ­с­ката рок­г­рупа “Юрая Хийп“ Лий Кър­с­лейк почина вчера на 74 години, предаде ТАСС, като цитира музикал­ното издание…

Прочети още:

Loading...

Свят

Земеделие

По стъпките на Алпийската коза в Сакар планина

По стъп­ките на Алпийс­ката коза в Сакар планина

Няма как на бъл­гар­с­кия пазар да се издър­жаш с такава ниска изкупна цена на яреш­кото месо и козето мляко, категоричен е д-р Бранимир Синапов

Д…

Прочети още:

Loading...