Вестник Земя

                       Коопмедия                      ЦКС
                      НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

Вестник Земя - първа страница

Брой 103, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) Боб Аръм: Кубрат ще сложи край на кариерата на Джошуа

Боб Аръм: Кубрат ще сложи край на кариерата на Джошуа

Боб Аръм: Кубрат ще сложи край на кариерата на Джошуа

Леген­дар­ният промоутър Боб Аръм е категоричен, че Куб­рат Пулев ще сложи край на бок­совата кариера на Антъни Джошуа. Британецът си върна светов­ните титли на WBA, IBF, WBO, IBO с победа по точки в реванша срещу Анди Руис в Саудит­ска Арабия преди сед­мица. Коб­рата е задъл­жителен претен­дент на IBF и очаква до края на април 2020 година да се бие с Ей Джей.

“Нека ви издам една малка тайна. Можете да се съг­ласите, може и да не повяр­вате. Но по това време догодина Антъни Джошуа вече няма да е топ бок­сьор и с кариерата му ще е прик­лючено. Защото имам един бъл­гар­ски бок­сьор на име Куб­рат Пулев, който ще го просне по зад­ник в след­ващия му мач. Всички знаят, че след­ващият съпер­ник на Джошуа ще е именно той“, заяви 88-годишният Аръм пред TalkSport.

Той комен­тира и реванша между Джошуа и Руис-младши, заявявайки че американ­с­кият бок­сьор от мек­сикан­ски произ­ход не се е отнесъл професионално към бит­ката. Аръм е на това мнение заради тег­лото на Руис, който на кан­тара закова 128,6 кг или седем килог­рама повече от тег­лото му в пър­вия двубой с Антъни.

“Загубата на Анди Руис не ме изненада. Още когато обявиха тег­лото му, казах, че дори не си струва да гледаме мача. Той не се под­готви за него като професионалист”, раз­к­ритикува го Боб Аръм, който е организирал много от двубоите на Анди Руис.

Самият Руис също призна, че не се е под­гот­вил дос­татъчно добре за реванша и е прекарал твърде много време в купони. Той обаче се закани отново да стане световен шам­пион в тежка категория. “Ще се върна по-силен. Аз отново ще бъда шам­пион. Ценя цялата любов и под­к­репа на моите истин­ски фенове. Ценя и онези, които ме критикуват и нямам тър­пение да докажа на хей­търите, че отново грешат”, заяви вече бив­шият световен шам­пион.

България

Икономика

ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

Европейс­ката комисия върна Стратегичес­кия план на Бъл­гария с 200 забележки. Това обяви пред БНР заместник-министърът на земеделието Иван Хри…

Прочети още:

Loading...

Култура

Русенската опера представя “Севилският бръснар“

Русен­с­ката опера ще пред­с­тави “Севил­с­кият бръс­нар“ — от Росини, на 27 май в зала “Фил­хар­мония“. Режисьор е извес­т­ният оперен бас Орлин Анаст…

Прочети още:

Loading...

Свят

Руската централна банка опитва да спре ръста на рублата

Рус­ката цен­т­рална банка намали основ­ния лих­вен процент след извън­редно заседание, тъй като влас­тите се опит­ват да овладеят курса на руб­лата,…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...