Вестник Земя

            Коопмедия                    ЦКС
         НАЦИОНАЛЕН КООПЕРАТИВЕН ВСЕКИДНЕВНИК

25 въпроса за Крим
Вестник Земя - първа страница

Брой 233, Година XXXIII

Back Вие сте тук:Начало Спорт (2) ЦСКА стартира подготовка с едно ново попълнение

ЦСКА стартира подготовка с едно ново попълнение

ЦСКА стартира подготовка с едно ново попълнение

Треньорът Милош Крушчич остава, иска още двама футболисти

ЦСКА започна под­готовка за пролет­ния полусезон. “Чер­вените“ се съб­раха за първа тренировка на клуб­ната си база в Пан­чарево, като по традиция домакинът на отбора Добри Димов плисна кофа с вода за здраве и къс­мет през новата година. Първа тренировка нап­рави един­с­т­веното ново попъл­нение на този етап Ахмед Ахмедов, който бе прив­лечен от Дунав (Русе). С отбора е и завър­налият се защит­ник Божидар Чор­ба­джийски, който игра под наем в румън­с­кия Стяуа (Букурещ) през есента. От заниманието лип­с­ваше нападателят Али Соу. Официал­ният сайт на ЦСКА уточни, че Али Соу, Жефер­сон и Енрике ще се присъединят към отбора по-късно. „Чер­вените” обаче така и не раз­к­риват причината за отсъс­т­вието на нападателя и за останалите двама играчи.

Фут­болис­тите ще преминат пълни медицин­ски изс­лед­вания днес, а в сряда заминават за тур­с­кия курорт Анталия, където ще премине пър­вият етап от зим­ната под­готовка, до 17 януари. В Тур­ция ЦСКА ще изиг­рае една кон­т­ролна среща.

Вторият етап от пред­сезон­ната под­готовка ще се проведе в Мар­бея (Испания). Отборът ще бъде на испан­ска земя от 19 януари до 2 фев­руари и се пред­вижда да изиг­рае 4 кон­т­ролни срещи. Пос­лед­ният етап от зим­ната под­готовка ще се проведе в София, като сед­мица преди старта на пролет­ния полусезон ЦСКА ще пред­с­тави официално отбора с приятел­ски мач на стадион “Бъл­гар­ска армия“.

ЦСКА се нуж­дае от мак­симум двама нови играчи, заяви старши треньорът на “чер­вените“ Милош Круш­чич. “Тряб­ват ни мак­симум още двама нови — на поста десен бек, защото там имаме само Турицов. Преговаряме с раз­лични играчи. В след­ващите дни ще има повече яснота за новите. Имаме много нападатели, въз­можно е да се раз­делим с някой от тях“, комен­тира Круш­чич преди пър­вата тренировка на отбора за годината.

“Най-важно е всички да са здрави и да работим пъл­ноценно по време на под­готов­ката. Не трябва да допус­каме такива грешки като в началото на сезона. Завър­шихме добре и се надявам да продъл­жим по същия начин. Договорът ми е същият като преди. Няма никакви новини. Спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА. Всичко зависи от мен, щаба и от резул­татите на отбора“, добави Круш­чич.

България

Икономика

Култура

Модернистите на XX век с изложба в София

Произ­ведения на Пабло Пикасо, Сал­вадор Дали и Хуан Миро ще бъдат под­редени в изложба „Модер­нис­тите на XX век“ в столич­ната галерия Vivacom A…

Прочети още:

Loading...

Свят

Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

Лавров: Русия е готова да се вслуша, ако някой поиска преговори за Украйна

НАТО се опитва да привлече Индия в антируски и антикитайски съюз

“Изваж­даме от строя съоръжения ( в Украйна), които поз­воляват (на Запада) да…

Прочети още:

Loading...

Земеделие

Loading...